Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sayısı Sorgulama ve TC NO İle SGK Prim Hesaplama Yapmak

SSK Gün sayısı sorgulama yapmak için esgm bağlantısını kullanabilirsiniz. Şifresiz yapılan işlemler arasında SSK gün sayısı sorgulama, SSK hizmet dökümü alma ve SGK prim gün toplamı öğrenme gibi işlemler yer almaktadır.

Sigorta sahipleri için en önemli bilgilerden birisi, gün sayısıdır. Çalışan kişilerin kaç gün çalıştığını gösteren ve bu sayede emekli olma kapısını aralayan gün için kişiler internet üzerinden bilgi alabilmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sağlanan bu imkan sayesinde sigortası olan tüm vatandaşların bu imkandan yararlanması mümkündür. Bu konuda herhangi bir ücret ya da üyelik açmanıza gerek kalmadığı gibi dilediğiniz zaman bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA


SSK SORGULAMA


SİGORTA SORGULAMA


SSK Prim Öğrenme

Gün sayısı aynı zamanda prim olarak da geçmektedir. Kişilerin ne kadar primleri olduğunu öğrenmesi için E-SGM portalına giriş yapması gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından oluşturulan E-SGM portalı, bu konuda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek kapasitededir. Bu bakımdan ihtiyaç duyduğunuz diğer hizmetler için de E-SGM portalını kullanabilirsiniz. Prim öğrenmek için E-SGM portalına giriş yapmanız ve ardından açılan sayfadaki menüden hizmet bölümüne tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede toplam priminizin ne kadar olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.

SSK Hizmet Dökümü Hizmet dökümü almak isteyen kişiler de aynı adımları takip etmelidir. Bu sayede sayfa üzerinde açılacak hizmet dökümü sayesinde sigorta bilgileriniz ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Sigortanın açıldığı ilk günden sorgulama anına kadar geçen süre içerisindeki tüm bilgilere ulaşabileceğiniz hizmet dökümü üzerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Sigortanızın düzenli ödenip ödenmediğini, bir ay ve yıl içerisinde ne kadar çalışıldığı, toplam kazanç ve gün sayısı gibi tüm bilgiler hizmet dökümü sayesinde öğrenilebilmektedir. E-

SGM Portalı Giriş

Tüm bu işlemleri yapabilmek için E-SGM portalına giriş yapılması gerekmektedir. Bu giriş işleminde portal tarafından sizden istenen bilgilerin girilmesi gerekmektedir. Öyle ki kimin sigorta bilgilerine ulaşılmak isteniyorsa, o kişinin kimlik bilgileri girilmelidir. Bu sayede ilgili kişinin tüm bilgileri E-SGM portalı üzerinden ulaşıma açılacaktır. Bu bakımdan bilgilerinizi doğru bir şekilde ilgili formdaki alanlara girmeniz yeterlidir. Bu sayede E-SGM’deki menülere kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Tüm bu bilgiler dahilinde SSK gün sayısını öğrenmek isteyen okuyucularımız bağlantılar üzerinden kolay bir şekilde bu bilgilerine ulaşabilmektedir. Tamamen ücretsiz olan bu uygulamalar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sağlandığı için güvenerek tüm bu işlemlerinizi yerine getirebilirsiniz. Sigortası olan tüm vatandaşların bu imkandan yararlanması mümkündür.

Haberin Devamı