Gazete Vatan Logo

Sıla dizisinin yakışıklı oyuncusu mesleğini bıraktı mı?

Sıla dizisiyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktı mı? Mehmet Akif Alakurt şimdi ne yapıyor? Mehmet Akif Alakurt açıklamalarda bulundu...

Sıla dizisinin yakışıklı oyuncusu mesleğini bıraktı mı?

Bir zamanlar Atv ekranlarının vazgeçilmezi Sıla dizisinin yakışıklı oyuncusu Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Cansu Dere ile birlikte başrollüğü paylaşan Mehmet Akif Alakurt'un şimdi bambaşka bir hayatı var. 15 Eylül 2006 – 19 Eylül 2008 tarihleri arasında 3 sezon ve 79 bölüm yayınlanan Sıla dizisi ile tanınan Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bırakması ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“İş sormayın bana… Ne soracaksanız sorun. Gelin oturun ama iş, proje, dizi, film yok. Benden uzak… Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için…”

Şimdilerde Brezilya'da çiftlik ev alan ve oraya yerleşen Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktığını ve kendine yeni bir yaşam tarzı belirlediği yukarıdaki cümlelerle belirtti.

Yakışıklı oyuncu Mehmet Akif Alakurt en son Kuzey Vargın’ın kızı Tuğçe Vargın ile ilişkisini de sürpriz bi kararla noktaladı. Mesleğini bırakmadan önce ise, son olarak Fatih dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.