Gazete Vatan Logo

Resmi kurumlara şikayet başvurusu BİMER sistemi üzerinden yapılıyor!

Başbakanlığın sunduğu online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı vatandaşlardan yoğun şekilde ilgi görüyor. Milyonlarca vatandaş ilk hizmet vermeye başladığı tarihten bu yana BİMER başvuru ve sorgulama ekranı aracılığı ile devlet başvurularını yaptı. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı internet erişimi söz konusu olan her yerden ve aynı zamanda da günün her saatinde kullanılabiliyor.

Resmi kurumlara şikayet başvurusu BİMER sistemi üzerinden yapılıyor!

Türkiye genelinde internet teknolojilerinin her geçen gün toplum genelinde son derece yüksek kullanım oranlarına ulaşması ve aynı zamanda da insanların yaşamlarının her alanında çok önemli hizmet çözümlerinden faydalanabiliyor olması internet hizmetlerinin son yıllarda çok daha yoğun şekilde kullanılmasına neden oluyor. Bu çerçevede de elektronik platform üzerinde yer alan online hizmet uygulamalarından birisi de Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan online BİMER başvuru ve sorgulama isimli dijital devlet iletişim uygulamasıdır. Türkiye genelinde milyonlarca vatandaşın devlet birimleri ile iletişimlerini çok daha modern ve çok daha kaliteli standartlar çerçevesinde daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. BU yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde her geçen gün vatandaşlar tarafından çok daha yoğun şekilde kullanılıyor.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

Özellikle de günümüz modern mobil akıllı cihaz teknolojilerinin sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte artık vatandaşların yaşamlarının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri internet üzerinde yer alan dijital hizmet çözümlerinin de kendilerine çok önemli kolaylıklar sağlıyor olması yoğun ilgi görmesine neden oluyor. Bu kapsamda da vatandaşların internet üzerinde reel işlem kanallarına göre çok daha kolay şekilde işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesi dolayısı ile yoğun ilgi gören dijital hizmetlerin kapsamı içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarına ait olan dijital hizmet uygulamaları da yer alıyor. Bu çerçevede de vatandaşlar internette BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden son derece pratik ve kolay bir şekilde BİMER başvuruları yapabilme şansına sahip olabiliyor. İnternette BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden vatandaşların devlet birimleri ile iletişim kurabilme şansına internet ortamı üzerinde de sahip olabilmeleri sağlanıyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve Başbakanlık bünyesinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan ve milyonlarca vatandaş tarafından ilk hizmete açıldığı günden bu yana son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı için herhangi bir üyelik işleminin de yapılmasına gerek bulunmuyor. Böylelikle vatandaşlar modern yüzyıl teknolojileri ile de nerede olursa olsun internete erişim sağlayarak, internette yer alan Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın BİMER başvuru ve sorgulama isimli uygulamasını kullanarak devlet birimlerine istek, öneri ve şikayet bildirimlerini iletebilme şansına sahip olabiliyor.

Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde elektronik platform üzerinde yer alan ve devlet birimleri ile her zaman iletişim gerçekleştirebilme şansı sağlayan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de günümüzde internet üzerinde yer alan online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden yapılan BİMER başvuruları sırasında vatandaşların vermiş oldukları elektronik posta adresine doğrulama maili gönderildiğinden ve bu doğrulamanın yapılmaması durumunda başvuru geçerli olamadığından kesinlikle doğru bilgilerin girilmesi gereklilik arz ediyor.

Haberin Devamı