Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 75. bölümünde Çınar ne yapacak?

Poyraz Karayel 75. bölüm fragman yine heyecanlı sahneler yaşatıyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan Poyraz Karayel'de Çınar'ın Ayşegül ile Poyraz'a olan kini dikkat çekiyor. Peki Çınar nasıl intikam almayı planlıyor? Tüm gelişmeler bu akşam Poyraz Karayel'de...

Poyraz Karayel 75. bölümünde Çınar ne yapacak?

Poyraz Karayel'in 75. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Çınar Poyraz ve Ayşegil'den intikam alabilecek mi? Onlara zarar vermek için neler planlıyor? Başarılı olabilecek mi yoksa Ayşegül ve Poyraz mutlu günlere mi adım atacak? Tüm soruların cevapları Poyraz Karayel'in bu akşamki bölümünde olacak.

POYRAZ KARAYEL 75. BÖLÜM FRAGMANI


POYRAZ KARAYEL 75. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 75. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel'in 75. bölümünde Poyraz, Çınar’ın hazırladığı kötü plan yüzünden ölümle burun buruna gelir. Çınar'ın Poyraz’ın kim olduğunu öğrenmesi işleri iyice karıştırır. Poyraz, Çınar ve Nevra’nın karşısına çıkar ve sonunda yüzleşirler. Çınar ise ne olursa olsun yaptıklarını yanlarına bırakmak istemez ve Poyraz ile Ayşegül'ün sevdiklerine zarar vererek onlardan intikam almayı amaçlar.

Taşkafa kendisini bıçaklayan İsa’yı affetmeye hazır olsa da bir görgü tanığının ifadesi her şeyi mahveder. Bahriler o ifadeyi geri aldırmayla uğraşırken zorlanmanın yanı sıra sürpriz bir isimle karşılaşacaklar.

Haberin Devamı

Poyraz her şeye rağmen Ayşegül ile mutlu bir hayat sürmek istese de kötülükler peşlerini bırakmaz. Evlerine gelen sürpriz bir misafir hayatlarının ortasına da bomba gibi düşecektir.