Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu öğreniyor!

Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu araştırıyor ve gerçekleri öğreniyor. Peki Çınar bundan sonra ne yapmayı hedefleyecek? Poyraz Karayel'de Poyraz içine düştüğü çatışmadan sağ kurtulabilecek mi? Hepsi bu akşam Poyraz Karayel'in yeni bölümünde...

Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu öğreniyor!

Çarşamba günlerinin fenomen dizisi Poyraz Karayel'in 70 bölümü için 1. ve 2. fragmanları yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Poyraz Ayşegül'ü asansörde ölmekten son anda kurtarıyor ve bunu yaptıranın cezasını kesmek için harekete geçiyor. Peki başarılı olabilecek mi? Tüm gelişmeler bu akşam Poyraz Karayel'de belli olacak.

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Celil Nalçakan ve Cem Cücenoğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel Çarşamba akşamı 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 70. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 70. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 70. BÖLÜM ÖZETİ

Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Poyraz Karayel 70. yeni bölümde Poyraz, Ayşegül’ün ölüm emrini veren Yavuz’a yaptıklarını ödetmek için harekete geçer!

Poyraz, asansörde bir ölüm kalım savaşı veren Ayşegül'ü kendi hayatını tehlikeye atarak ölümün kıyısından çekip alır. Ayşegül olanların şokunu atlatmaya çalışırken hastaneden gelen Çınar’ın ameliyat haberi Ayşegül için yeni bir şok olur. Çınar ameliyattan çıkar ama ameliyatta yaşanan komplikasyon onun için zor günlerin habercisidir.

Haberin Devamı

Poyraz, Ayşegül’ün ölüm emrini veren Yavuz’a yaptıklarını ödetmek için harekete geçer. Fakat Yavuz sandıklarından çok daha akıllıdır ve tam kendisi için tehlike çanları çalarken ustaca bir manevrayla her şeyi Sadreddin’in üzerine yıkar. Ama Poyraz’ın pes etmeye niyeti yoktur. Yavuz’un köşeye sıkışması ise Sayguner ailesiyle ilgili büyük sırların ortaya çıkmasına neden olacaktır...

POYRAZ KARAYEL'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Poyraz Karayel'in son bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşandı. Poyraz ve Ayşegül, Çınar’ın İsa için ciğerini vereceği haberiyle kalakalırlar. Fakat olaylar Çınar’ın beklediği gibi gitmez. Çınar’ın doktordan duydukları herkesin mutluluğunu yarım bırakır. Ama Çınar, geçmişindeki günahının vicdan azabıyla Nevra’ya rağmen her riski göze almaya kararlıdır.

Bahri, Sadreddin ve Despina’nın arkasından çevirdiği dolapları keşfeder. Üstelik Despina’nın Tefeciyle görüşmüş olması Bahri’yi iyice delirtir. Bahri’nin ceza kesmesinin zamanı gelmiştir... Poyraz Karayel'in yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı