Gazete Vatan Logo

Namaz kılacağı cami son anda değişti

Namaz kılacağı cami son anda değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Dün IŞİD’e yönelik yapılan askeri operasyon ile 36 şehirdeki terör örgütlerine yönelik operasyonları değerlendiren Erdoğan, "Şuanda biz çok çok farklı bir mücadelenin içerisine girmiş bulunuyoruz. Bu mücadelenin içerisinde, sonuna kadar ne gerekiyorsa, bunu yapacağız. Vatandaşımız devletine inansın, güvensin" dedi.

SON ANDA DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma namazı için Emirgan’daki Hamid-i Evvel camisine gitmesi bekleniyordu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok camiye önden giderek Erdoğan’ı bekledi. Ancak Cumhurbaşkanı son anda Cuma namazı kılacağı camiyi değiştirdi. Erdoğan Cuma namazı için Maslak’taki Fatih Ormanı Camisi’ne geçti. Erdoğan camiye girdikten sonra Vali Şahin, Belediye Başkanı Topbaş ve Emniyet Müdürü Altınok Emirgan’dan hızlıca ayrılarak Maslak’taki camiye geldi.

BASIN MENSUPLARI DA ARANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı takip eden basın mensupları üstleri ve malzemeleri arandıktan sonra cami avlusuna alındı.

Haberin Devamı

Erdoğan namaz sonrası kalabalık bir gazeteci grubunun karşısına geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin yanına gelirken hafif şekilde sendeledi. Erdoğan gündeme ilişkin soruları yanıtladı.