Gazete Vatan Logo

Muharrem İnce de harekete geçti!

CHP'de, muhalif olarak adlandırılan bazı isimler "seçimli olağanüstü kurultay" talebiyle harekete geçmeye hazırlanıyor.

Muharrem İnce de harekete geçti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek aday olduğu olağan kurultayını ocak ayında gerçekleştiren CHP'de, muhalif olarak adlandırılan bazı isimler "seçimli olağanüstü kurultay" talebiyle harekete geçmeye hazırlanıyor.

MUHARREM İNCE MUHALİFLERİN BAŞINDA

Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin başını çektiği hareket, hafta sonu düzenleyeceği mitingle Balıkesir'den yola çıkacak.

Eski milletvekillerinden Şahin Mengü'nün başını çektiği bir diğer grup ise olağanüstü kurultay çağrılarını yurt genelinde düzenleyeceği toplantılarla duyurmaya hazırlanıyor.

Bu grubun desteklediği ismin ise eski TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu olduğu ifade ediliyor.

CHP'de muhalifler seçimli olağanüstü kurultay istiyor CHP'DE İKİ FARKLI MUHALEFET GRUP VAR Şu an için iki farklı grup olarak bilinen muhaliflerden ilkini, 18. Olağanüstü Kurultay'da genel başkanlığa aday olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin başını çektiği grup oluşturuyor.

MUHARREM İNCE MİTİNG DÜZENLİYOR

Bazı milletvekillerinin de destek verdiği İnce, çalışmalarına Balıkesir'den başlayacak. İnce, hafta sonu Edremit'te "Sonsuza kadar laik Türkiye" sloganıyla bir miting düzenleyecek. İnce'nin Yalova, Bolu, Balıkesir gibi bazı il delegeleri üzerinde etkisi olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

İKİNCİ MUHALİF GRUP YURT GENELİNDE TOPLANTI YAPACAK

CHP'de bir diğer grup ise başını eski milletvekili Şahin Mengü'nün çektiği grup. Mengü'nün başkanlığındaki bu grup ise olağanüstü kurultay çağrılarını yurt genelinde düzenleyeceği toplantılarla duyurmaya hazırlanıyor.

Bu grubun desteklediği ismin ise eski TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu olduğu ifade ediliyor.