Gazete Vatan Logo

Milli Piyango sorgulama! 2022 Yılbaşı Milli Piyango çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı!

Milli Piyango sonuçları için nefesler tutuldu. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları sorgulaması nasıl yapılır? sorusuna yanıt aranıyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları için geri sayım başlarken, 120 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibi olma hayali kuran milyonlar Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama işlemini nasıl yapacaklarını araştırıyor. Milli Piyango sorgulama 2022 sayfası üzerinden bilet numarası girilerek çıkan ikramiye öğrenilebilecek. İşte, Milli Piyango sonuçları yılbaşı özel çekilişi tam sıralı sorgulama listesi ekranı ile Milli Piyango bilet sorgulama detayları…

Milli Piyango sorgulama! 2022 Yılbaşı Milli Piyango çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı!

Milli Piyango çekilişi bugün yapılacak. Yılbaşı özel çekilişi öncesi bilet almayanlar bilet alımlarını sürdürürken, biletlerini günler öncesinde alan vatandaşlar 120 Milyon TL'lik büyük ikramiyi kazanmak için Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı için araştırma yapıyor. Milli Piyango sorgulama 2022 ile ikramiye çıkan ve kazandıran numaralar listesi sayfamız üzerinden takip edilecek. İşte Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ekranı... 

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bugün yapılacak. Milli Piyango bilet sorgulama ve tam sıralı kazandıran numaralar listesi belli olduktan sonra vatandaşların bazıları hayallerine kavuşacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Aralık'ta gerçekleştirilecek olan dev çekiliş 17:00'da başlayacak ve noter huzurunda yapılacak. 12.000 TL değerindeki çekiliş ile başlayacak olup, 12 Milyon TL'lik çekilişte bu saatte gerçekleştirilecek. Tüm küçük ikramiye çekilişlerinin ardından 23:00'da ise 120 Milyon TL'nin sahibini belirleyecek numaralar çekilecek.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

Milli Piyango'da; tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet olmak üzere üç bilet çeşidi bulunur. Her biletin fiyatı ve kazandırma oranı farklıdır. Her ikramiye kategorisinde, kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar ilgili kategorinin ikramiyesini kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

Haberin Devamı

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SIRALI TAM LİSTE SORGULAMA