Gazete Vatan Logo

Milli Piyango 2022 kime çıktı? 120 Milyon TL’yi kim kazandı, büyük ikramiye kime çıktı, hangi ile ve hangi numaralara?

Büyük ikramiye kime çıktı, 120 TL’yi kim kazandı? Milli Piyango sonuçlarının belli olmasıyla büyük ikramiyenin kime ve hangi ile çıktığı sorgulanmaya başlandı. 2022 Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi dün gece yapıldı ve kazanan numaralar açıklandı. Peki, büyük ikramiye hangi ile ve numaralara çıktı? Peki, milli piyango büyük ikramiye kime çıktı, hangi numaralara? 120 Milyon TL’yi kazanan isim belli oldu mu?

Milli Piyango 2022 kime çıktı? 120 Milyon TL’yi kim kazandı, büyük ikramiye kime çıktı, hangi ile ve hangi numaralara?

Milli Piyango büyük ikramiye kime çıktı, büyük ikramiyeyi kim kazandı? Büyük ikramiyenin 120 Milyon TL olduğu Milli Piyangonun kime çıktığı sorgulanıyor. Çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin hangi ile ve vatandaşa çıktığı merak ediliyor. Peki, büyük ikramiye kime, hangi ile, hangi bilete çıktı?

BÜYÜK İKRAMİYE KİME ÇIKTI?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi kime çıktı henüz belli olmadı.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE HANGİ İLE ÇIKTI? 

Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye ilk çekilişte İzmir Konak’tan alınan bilete isabet etti. Satılmayan diğer çeyrek biletlerin ikramiye tutarı ise hasılat payı olarak kamuya aktarılacaktır.

PİYANGO HANGİ BİLETE VE NUMARALARA ÇIKTI?

Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 120 milyon TL, "9876066" numaralarına isabet etti. Satılan tek çeyrek biletin sahibi 30 milyon TL’lik ikramiye kazandı. Amorti çıkan numaralar ise "4 ve 5" oldu.