Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu 299. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 299. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler olacak? Merak edilen detaylar ve 299. yeni bölüm fragmanı ile Kurtlar Vadisi Pusu haberimizin detayında...

Kurtlar Vadisi Pusu 299. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde neler oldu? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeleri sizler için bu haberimizde topladık.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu 299. yeni bölümü ile 9 Haziran 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU 299. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU 298. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölümünde, Tilki, Pusat’ı rehin almıştır ve geçmişin hesaplarını kapatmak için onunla bir oyun oynamaya başlar! Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.

Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister. Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Necati Şaşmaz
Cahit Kayaoğlu
Erhan Ufak
Defne Samyeli
Ertan Saban

Yapımcı : Pana Film
Konsept : Necati Şaşmaz
Yönetmen : Doğan Ümit Karaca
Senaryo : Murat Koca & Cahit Kayaoğlu & Selma Hacıosmanoğlu & Ayşegül Hacıosmanoğlu