Gazete Vatan Logo

KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? KPSS 2018

KPSS önlisans sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevapları yayımlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. 4 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen KPSS sınavında adaylara 120 soru yöneltildi. Sınavın ardından sosyal medyada sorulan sorular gündem konusu oldu. Peki KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?

KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? KPSS 2018

Dün gerçekleştirilen KPSS sınavının ardından sosyal medya üzerinden sınav soru ve cevapları gündem konusu oldu. Binlerce adayı yakından ilgilendiren KPSS önlisans sınavı dün 10:15'te başladı. 10:00'dan sonra sınav salonlarına alınmayan adaylar gözyaşı döktü. Sınavda Tarih bölümünde sorulan Bozkurt- Lotus olayı ve Matematik bölümünde sorulan Poli Moli sorusu en çok araştırılan sorular oldu. Öte yandan Genel Kültür bölümünde sorulan sanat güneşi olarak adlandırılan sanatçımız kimdir sorusu da sınavın sona ermesinin ardından en çok merak edilen sorular arasında yer aldı. Peki KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?

KPSS ÖNLİSANS SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

KPSS önlisans sınav soru ve cevapları için meraklı bekleyiş sürüyor. Sınav soru ve cevapları henüz yayımlanmadı. Yayımlandığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.