Gazete Vatan Logo

Kız kardeşlerin akıl almaz cinayeti!

2 genç kız, annelerini baskı yapıyor diye başına vurup 15 bıcak darbesiyle öldürdü

İzmir’de ‘Baskı yapıyor’ diye öz annelerini elektroşok cihazıyla bayıltan iki kız kardeş, daha sonra 15 bıçak darbesiyle öldürdü...

İZMİR Aliağa’da iki kızkardeş, kendilerine baskı yaptığını öne sürdükleri anneleri Gülseren Süngü’yü elektro şok cihazıyla başına vurup bayılttıktan sonra bıçaklayarak öldürmekten gözaltına alındı. Sorgulamalarında Şeyda P. (19) ve B. P.’nin (17) cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Birahanede garsondu...

Cinayet, sabah saat 07.00 sıralarında, Aliağa’ya bağlı Yeni Mahalle’de işlendi. Bir süre önce üçüncü eşinden boşanıp iki kızıyla yaşamaya başlayan ve birahanede garsonluk yapan Gülseren Süngü (39), mesai bitimi saat 03.00’te evine gitti. İddiaya göre bir süre sonra minibüs şoförü erkek arkadaşı E.Ş.’ye (27) ’İbo gelecek, benden habersiz eve gelme’ yazılı telefon mesajı gönderdi. İlerleyen saatlerde E.Ş. tüm aramalarına rağmen Gülseren Süngü’den cevap alamadı. Şüphelenen, E.Ş. eve gidince Gülseren Süngü’yü kanlar içinde buldu. Telefonla polisi ve Süngü’nün kızları Şeyda P (19) ve B.P.’yi (17) aradı. İhbar üzerine eve gelen polis ve acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gülseren Süngü’nün özellikle göğüs bölgesi olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 15 bıçak darbesiyle olay yerinde öldüğü belirlendi.

Sorguda ortaya çıktı

Evde delil arayan cinayet dedektifleri E.Ş.’ye atılan mesaj üzerine anne Süngü’nün önceden arkadaşlık ettiği iki kişi, şoför E.Ş., kızları Şeyma P. ve B.P.’yi şüpheli olarak sorguya aldı. Sorgularında Şeyma P. ve B.P., annelerinin sabah saatlerinde para verip ’İzmir’e gezmeye gidin’ dediğini ve evde bulunmadıklarını söyledi. Ancak sorguda B.P.’nin şüpheli hareketleri ile sağ ayağının topuğunda kan lekesini fark eden polisler, bu delilin üzerinde yoğunlaştı. Kan örneğini incelemeye gönderen ekipler, kızları da çapraz sorguya aldı. Ve iki kız kardeş sorguda cinayeti itiraf etti.

‘Elektroşok bayıltmadı, başına vurup, bıçakladık...’

Şeyma P. ve B.P.’nin verdiği ifadelerinde, “Annem bize sürekli eve gelip gitme konusunda baskı yapıyordu. Önce bir elektroşok cihazı aldık. Sabah eve gelince cihazla elektrik verdik. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Bayılınca da bıçakladık. Ardından cihazı ve bıçağı eve 500 metre mesafedeki çöp konteynerine attık” dediği belirtildi. İtiraf üzerine verilen adresteki çöp konteynerinde arama yapan cinayet masası dedektifleri, şok cihazı ile cinayette kullanılan bıçağı buldu. Gözaltına alınan diğer üç şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı