Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isim kim oldu?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen evlilik programı Kısmetse Olur'da dün eleme heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur evine bu hafta kim veda etti? Eve gelen yeni aday kim olacak? İşte Kısmetse Olur ile ilgili ayrıntılar...

Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isim kim oldu?

Kısmetse Olur dün akşam haftanın finali bölümüyle ekranlara geldi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Kısmetse Olur programında hem korkutan hem de heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur evlilik programı her gün Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Her hafta final heyecanının yaşandığı Kısmetse Olur evinde bu hafta Metehan elendi.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Pazar akşamları haftanın finalinin yaşandığı Kısmetse Olur programında Hazal ve Aykut halk oylamasında birinci seçildi. Aycan ve Metehan'ın eleme potasında kaldığı programda Hazal'in 10 bin TL'lik çeki kazanması üzerine eve veda eden isim Metehan oldu.

Gerilimlerin ve tartışmaların yaşandığı Kısmetse Olur finalinde Hazal ve Semih'in ayrılığı da gündeme oturdu. Gamze Semih'e aday olacağını açıkladı. Olayların seyrini değiştirecek gelişmeler ile Kısmetse Olur hergün Kanal D'de...

Kısmetse Olur çiftinden bebek müjdesi

Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'un geçtiğimiz sezon evlenen çifti Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli'den güzel haber geldi.

Haberin Devamı

Mutlu haberi ilk olarak Batuhan Cimilli duyurdu. Yarışma boyunca 5 çocuk istediğini söyleyen Cimilli, Twitter sayfasına 'baba oluyorum ulan :)' notunu düştü. Ardından da eşi Nur Erkoç'a ait tahlil fotoğrafını sayfasında paylaştı.