Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kısmetse Olur Kanal D'nin internet sitesi üzerinden izleyicileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. 13 Mayıs’ta ekranlara gelen Kısmetse Olur haftanın finali oldukça hareketli geçti. Birçok yüzleşmenin yaşandığı ve Melis’in damga vurduğu Kısmetse Olur haftanın finalinde daha çok olaylar vardı.

Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kısmetse Olurda tüm hafta Melis’in gelin adayları ile kavgaları yaşandı. Önce İlkay ile tartışan Melis daha sonra ise Farima ile kavga etti. Farima daha önce de Rabia ile kavga ettiği için artık mimlenmişti. Melis’in "Bir daha İlkay'ın adını ağzına almayacaksın" dediğine Farima'nın "Senin konuşmalarına göre bakacağız Melis hanım" diye tepki vermesi ortalığı karıştırıyor. Birbirine giren gelin adaylarını diğer gelin adayları ayırmaya çalıştı.

Kısmetse Olur 13 Mayıs haftanın finalinde birinciliği kazananlar Melis ve Onur oldu. Evden gitmesi yönünde en çok oy Enes ve Rabia için çıktı. Melis'in 10 bin TL'lik çeki alarak birinci olmasıyla yarışmaya veda eden isim Enes oldu.

KISMETSE OLUR’DA KİM ELENDİ? TIKLA ÖĞREN!

Diğer yandan Melis ve Akın arasında da büyük bir tartışma çıktı. Çünkü Melis artık Adnan’ın yalnız kaldığı için Akın ile yakın olduğunu ve eğer eski dostlarını geri kazanabilirse ilk fırsatta onunla arkadaşlığını bitireceğini söyledi.

Melis bu kez da İlkay ile kavga etti. Daha önce yemek yerken tartışan çiftin kavgası final gününe de taşındı. Melis’in eski sevgilisi ile yazdırdığı dövmenin üzerine kavga eden çift; Melis’in İlkay'ın ailesi konusunda suçlaması ile ipler koptu. Final gününde ise konu yine buraya geldiğinde sinirken kendini kaybeden Melis ‘’ İlkay'ın Kemal'den farkı olmadığını ‘’ söyleyince olaylar çıktı. Melis'in söylediklerinin çok ağır olduğunu hisseden İlkay, yayını terk etti. Evdeki herkes Melis'in bu sözlerini yanlış bularak, onu uyardı. Bir anlık sinirle ağzından çıkanları kontrol edemeyen Melis, sonrasında İlkay'dan özür dileyerek durumu tatlıya bağladı.

Haberin Devamı

HAFTANIN BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!

Kısmetse Olur 13. Mayıs tarihinde ekranlara gelen haftanın finalinde ; birinciler Melis ve Onur oldu. Artık diğer adaylar için kritik zamanlar geldi. Tüm adaylar elenmesini istedikleri adaylar için oylama yaptı. Bu oylama sonucunda gelin evinden Rabia damat evinden ise Enes; gitmesi yönünde en çok oy alan kişilerdi. Elenen isim ise Enes oldu.