Gazete Vatan Logo

Kadın doktoru döven kız kardeşler: Pişman değiliz

Edirne’de devlet hastanesinde tedavi gören babaları ölünce Doktor Tuba Çıkmaz’a saldıran Zümrüt ve Songül Üzümkoparan tutuklandı. Kardeşlerden Songül adliye girişinde, “Saldırdık, pişman değiliz” diye bağırdı

Kadın doktoru döven kız kardeşler: Pişman değiliz

Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’nde tedavi gören babalarının geçtiğimiz cuma gecesi yaşamını yitirmesinin ardından 37 yaşındaki Songül Üzümkoparan ile 20 yaşındaki kız kardeşi Zümrüt göğüs hastalıkları bölümünde görevli Uzman Doktor Tuba Çıkmaz’a saldırıp, saçlarından sürükledi. Aldığı tokatlar ve yumruklarla yaralanan Doktor Tuba Çıkmaz, hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan kardeşler ise kaçtı.

Babanız 75 yaşında ölsün!

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, iki kız kardeş önceki gece saklandıkları evde yakalandı. Emniyette ifadeleri alınan kız kardeşlerden Songül Üzümkoparan adliye girişinde yaptıklarından pişman olmadıklarını söyledi. Abla Üzümkoparan “Kimse ön yargılı davranmasın, kimse doktorları korumasın. Yaptığımızdan da pişman değiliz. Bize ‘Babanız 75 yaşında, ölsün’ dedi, biz de saldırdık. Hiç pişman değiliz” diye konuştu.

Cezaevine konuldular...

Öte yandan saldırıya uğrayan Doktor Tuba Çıkmaz’ın görev yaptığı hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. Adliyeye sevk edilen Zümrüt ve Songül Üzümkoparan kardeşler ise, ‘Kamu görevlisini, görevinden dolayı kasten yaralama’ suçundan tutuklandı. Aynı aileden E. Üzümkoparan ve A. Üzümkoparan isimli erkek şüpheliler de hastanede doktorları ve başhekimi tehdit ettikleri gerekçesiyle geçen pazar günü tutuklanmıştı.

Haberin Devamı