Gazete Vatan Logo

Kabataş iddialarının sahibi konuştu

Kabataş'ta saldırıya uğradığını söyleyeyen Zehra Develioğlu: "Ben o acıları yaşadım ve yaşadığım bu acıların büyüklüğü bana yeter" dedi.

Kabataş iddialarının sahibi konuştu

Gezi Parkı olayları sırasında, Kabataş'ta bebeğiyle saldırıya uğradığını ve Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldığını söyleyen Develioğlu, yaşadıklarını AA'ya anlattı..

Zehra Develioğlu: -"Bu yaşadığım olay, süreç esnasında basında medyada öyle bir hale ulaştı ki, sanki böyle bir olay yaşanmamış, bir kadın darp edilmemiş, bir çocuk bundan zarar görmemiş gibi hakkımda suçlamalar yapıldı"

-"Bana zaten inanmak istemeyen, inanmayacaktır. O görüntüleri ilahi bir kamera olup tepeden kaydetse bile inanmayacaklardır"



- "Benim yaşadığım acının büyüklüğü ve altında ezildiğim o yük yetmezmiş gibi bir de insanlara kendimi inandırmak zorunda bırakıldım. Çok ağır bir yük, çok büyük bir acı"



- Develioğlu'nun avukatı Abdurrahman Kayapınar: "Bu görüntüler zaten belli belirsiz, olay yerini doğrudan görmeyen ancak şeffaf bir panelin arkasından olayın göründüğü görüntüler. Dolayısıyla olaya ve görüntülere bakıp böyle bir olay yaşanmadı demek mümkün değil"

Haberin Devamı