Gazete Vatan Logo

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisi, izleyiciler arasında merak konusu oldu. İnsanların hayatını pamuk ipliğiyle birbirine bağlayan duygusal ve etkileyici bir hikayeyi konu olan dizide, cezaevinden çıkan Azem Yücel karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan, uzun bir süre sonra tekrar ekranlara dönüş yapıyor. Peki, İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak?

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de oynadığı "İnci Taneleri" dizisi yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, İnci Taneleri oyuncuları kimlerdir? İnci Taneleri nerede çekiliyor, ne zaman başlayacak?

İNCİ TANELERİ KONUSU NEDİR?

İnci Taneleri dizisi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikayeyi anlatacak. Dizinin başrolünde Yılmaz Erdoğan yer alıyor. Erdoğan, dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücel isimli karaktere hayat verecek.

Azem Yücel, cezaevinden çıktıktan sonra yeni bir hayata başlamaya karar verir. Ancak, geçmişi onun peşini bırakmaz. Azem Yücel, geçmişte yaptığı hatalardan dolayı pişmanlık duyar ve yeni bir başlangıç yapmaya çalışır.

Dizi, Azem Yücel'in yeni hayatına uyum sağlamaya çalışmasını ve geçmişindeki hatalardan kurtulma çabasını konu alacak.

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Haberin Devamı

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor.

Yılmaz Erdoğan: Azem Yücel

Hazar Ergüçlü: Ayşe

Selma Ergeç: Gülümser

Kubilay Aka: Mustafa

Güven Kıraç: Ahmet

Yasemin Baştan: Hatice

Yönetmen ve senarist

İnci Taneleri dizisinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan kaleme alıyor.

İnci Taneleri dizisi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikayeyi anlatacak. Dizinin senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Dizinin setinden yayınlanan ilk karelerde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem Yücel karakteri görülüyor. Azem Yücel, yıllar sonra cezaevinden çıkan ve yeni bir hayata başlamaya çalışan bir adam.

İnci Taneleri dizisi, yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.