Gazete Vatan Logo

İBB trafiğinin en son durumunu internetten öğrenebilirsiniz!

İstanbul’da trafiğin en son durumu ile ilgili olarak bilgi almak isteyen vatandaşlara yönelik olarak online İBB trafik durumu uygulaması sunuluyor. İnternet üzerinde ücretsiz olarak kullanılabilen İBB trafik durumu uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hizmete sunulan resmi bir uygulamadır. İBB trafik durumu uygulaması mobil uyumluluğu sayesinde mobil cihazlardan da kullanılabiliyor.

İBB trafiğinin en son durumunu internetten öğrenebilirsiniz!

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknolojileri ile birlikte artık insanların bireysel yaşantıları içerisinde son derece aktif olarak kullanmakta oldukları internet altyapısı üzerinden kamu hizmetleri de sunulmaya başlandı. Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından hem vatandaşlara daha modern ve daha kaliteli kamu hizmetlerinin sunulabilmesi hem de kaliteli şartlarda ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile dijital kamu hizmetleri sunuluyor. Bu çerçevede de günümüz İstanbullularının günlük yaşamlarını ciddi anlamda olumsuz şekilde etkileyen trafik sorununa yönelik olarak online İBB trafik durumu isimli uygulama, çözüm oluşturabilmesi amacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hizmete açıldı.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern yüzyıl teknolojilerinden yararlanılarak oluşturulmuş olan dijital odaklı bir sistem olan İBB trafik durumu uygulaması, çok uzun yıllardır İstanbul gibi yoğun nüfus oranlarına ve çok ciddi trafik yoğunluğunun meydana gelmekte olduğu dünyanın en önemli metropolünde insanların daha modern standartlarda ulaşım gerçekleştirebilme fırsatından yararlanabilmelerinin sağlanması amaçlanıyor. Özellikle de 21.yüzyıl dünyasının hızla gelişen görüntü sistemleri ve internet teknolojileri gibi yeni nesil teknolojik olanaklardan yararlanılarak geliştirilmiş olan sanal bir hizmet sistemi olan İBB trafik durumu uygulaması, İstanbul genelinde karayolları üzerinde fiziki teknolojik altyapı sayesinde almış olduğu bilgileri, en uygun biçimde vatandaşlara ulaştırıyor.

Haberin Devamı

Son yıllarda oldukça hızlı bir şekilde gelişen ve insanların yaşamları içerisinde kendisine son derece etkin bir şekilde yer edinmekte olan internet teknolojilerinin aktif şekilde kullanılması ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılmış olan İBB trafik durumu uygulaması, İstanbulluların internete erişim sağlayabildiği her yerden İstanbul genelindeki anlık trafik durumu akışına ilişkin olarak bilgi alabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Bu sebep ile de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde özellikle bireysel araç kullanımı ile yola çıkmayı düşünen vatandaşlar olmak üzere tüm İstanbullular tarafından, internet üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılmış olan İBB trafik durumu uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılmış olan resmi bir uygulaması olması sayesinde İBB trafik durumu isimli dijital kamu uygulaması tamamen ücretsiz olarak ve 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra İstanbulluların, mobil uyumluluğu bulunması sayesinde nerede olursa olsun internete erişim gerçekleştirebilme imkanı sağlayan mobil akıllı cihazları üzerinden de kullanabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Bu çerçevede İBB trafik durumu uygulaması üzerinden alınan gerçek zamanlı İstanbul trafik durumu bilgileri tamamen doğru olarak yer alıyor olduğundan İstanbulluların çeşitli sürprizler ile de karşı karşıya kalmadan kendisine daha rahat trafik akışının olduğu yollardan alternatif güzergahlar oluşturabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Bu yüzden de günümüzde İBB trafik durumu isimli uygulama, günün her saatinde trafiğin oldukça yoğun durumda olduğu İstanbul’da, vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı