Gazete Vatan Logo

HGS sorgulama PTT online hizmetleri ve HGS yükleme nasıl yapılır?

HGS sorgulama işlemlerini PTT online hizmetleri üzerinden yapabilme şansına sahipsiniz. Aynı zamanda HGS kart yükleme işlemini de online olarak yapabilir ve zaman kaybetmemiş olursunuz. Detayları haberimizde.

HGS sorgulama PTT online hizmetleri ve HGS yükleme nasıl yapılır?

Günümüz modern Türkiye’sinde trafikteki araç sorunlarını ve yoğunluğunu önemli oranda çözüme kavuşturacak yeni bir ücretli geçiş sistemi kullanılmaya başlandı. Hızlı Geçiş Sistemi isimli bu yeni nesil teknolojiyle geliştirilmiş olan ücretli geçiş sistemi tüm Türkiye’deki karayollarında bulunan otoyol ve köprü ücretli geçiş gişelerinde aktif olarak kullanılmaya başlandı. Modern ve akıllı teknolojik altyapı üzerinden hizmet vermekte olan Hızlı Geçiş Sistemi özellikle dijital platform üzerinde yer alan HGS bakiye sorgulama hizmetleri ile de araç sürücülerine çok daha çağdaş ve çok daha modern bir hizmet sunuyor. Her geçen gün hızla gelişen ve kullanımı yaygınlaşan akıllı teknolojiler ile birlikte internetin hayatın her alanında aktif bir rol üstlenmeye başlaması, dijital platform üzerinde daha geniş kapsamlı ve interaktif hizmetlerin verilmesi zorunluluğunu ortaya çıkartıyor. HGS bakiye yükleme işlemlerini de daha geniş alanda gerçekleştirebilme imkanı bulunuyor.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

Haberin Devamı

HGS BAKİYE SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

HGS GEÇİŞ İHLALİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

HGS BAKİYE YÜKLEME İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern çağında ortaya çıkan bu zorunluluk dolayısı ile de Türkiye’deki karayollarında bulunan köprü ve otoyol ücretli geçiş sistemlerinde araç trafiğini azaltacak ve araç sürücülerine modern bir hizmet sunacak ücretli geçiş sistemi kullanılması amacı ile geliştirilen Hızlı Geçiş Sistemi’nin araç sürücülerine yönelik hizmet veren oldukça geniş kapsamlı dijital hizmetleri bulunuyor. PTT Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’deki karayollarında bulunan köprü ve otoyol ücretli geçiş gişelerinde daha modern bir geçiş sistemi kullanılabilmesi amacı ile geliştirildi. Araç sürücülerine son derece önemli hizmetler sunmakta olan PTT HGS Müşteri Hizmetleri’nin dijital platform üzerinde oluşturmuş olduğu geniş online hizmet servisi içerisinde sadece birkaç dakikada online HGS bakiye sorgulama işlemleri yapılabiliyor. Araç sürücülerinin karayollarındaki köprü ve otoyol ücretli geçiş sistemlerinde kullanılmakta olan OGS ve KGS gibi ücretli geçiş sistemlerinde bakiye sorgulamaları konusunda büyük sorunlar yaşamasından dolayı yeni geçiş sisteminde bu soruna mobil bir çözüm sunuluyor.

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinde PTT HGS Müşteri Hizmetleri web sayfasından araç sürücülerine sunulmakta olan online HGS bakiye sorgulama işlemi ile birlikte araç sürücüleri internete erişim sağlayabildiği her yerden güncel HGS kart bakiyesinin limitini öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor. Ayrıca araç sürücülerinin OGS ve KGS gibi ücretli geçiş sistemlerinde olduğu gibi geçiş gişesinde araçlarını durdurarak kart okutma çilesiyle uğraşmak zorunda kalmadan, seri geçişler yapabilen araç sürücülerinin seri geçişler esnasında bakiye yetersizliği gibi sebepler dolayısıyla geçiş ihlali yapmasına yönelik olarak da dijital bir hizmet bulunuyor.

Haberin Devamı

Günümüzde araç sürücüleri internet üzerinden son derece pratik bir şekilde online HGS geçiş ihlali sorgulama işlemlerini gerçekleştirerek, herhangi bir geçiş ihlali cezasının bulunup, bulunmadığını da yine internet üzerinden dakikalar içerisinde öğrenebiliyor. Üstelik araç sürücülerinin PTT HGS Müşteri Hizmetleri web sayfasında gerçekleştirebilecekleri HGS geçiş ihlali sorgulama işlemleri için herhangi bir üyelik ya da şifre gerekmiyor. Araç sürücüleri internete bağlanabildikleri her yerden PTT HGS Müşteri Hizmetleri web sayfasındaki ‘geçiş ihlali sorgula’ ekranından HGS geçiş ihlali sorgulama işlemlerini sadece araç plaka bilgisiyle gerçekleştirebiliyor.