Gazete Vatan Logo

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Göç Zamanı'nda yeni bölüm heyecanı başladı. Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı kararacak. Heyecanın hiç bitmediği Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu akıllara takıldı. İşte Göç Zamanı dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

30 Ocak 2016 yılında Star TV'de yayın hayatına başlayan, başrolerini Vahide Perçin ve Talat Bulut'un paylaştıkları Göç Zamanı dizisinde heyecan giderek büyüyor. Son bölümde Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı ne olacak? İşte Göç Zamanı son bölümde yaşananlar.

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı bambaşka bir yola giriyor. Buradan dönüşü mümkün olacak mı? Sevgi ve Demir; Yılmaz’ın yakalanmasıyla yıkıyorlar. Artık onlar için de hayat hiç kolay olmayacak… Hande’nin gizemli ablası, Hande’nin öldüğünü haber alır almaz hastaneden kaçıyor. Yılmaz, suçsuzluğunu ispatlamak zorunda. Ama daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşıyor.

Kiraz’ın kaçtığını gören Yemin peşinde. Kız kardeşini adamların elinden kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Başaracak mı, yoksa Kiraz karanlık bir dehlize kaybolup gidecek mi? Cennet, Kiraz’ın kaybolmasıyla birlikte tamamen yıkılıyor. Tek ümidi Yemin….

Göç Zamanı heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi Star’da.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Göç Zamanı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlazm sayfamızda olacaktır.

GÖÇ ZAMANI DİZİSİ HAKKINDA

Göç Zamanı, bir annenin; Cennet'in zulümden kaçırdığı çocuklarıyla birlikte bilmeden girdiği bir cehennemde; her biri gözlerinin önünde dağılıp giderken onlara sahip çıkmak için gösterdiği inanılmaz mücadeleyi ve onlar için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.