Gazete Vatan Logo

Gamze Topuz kimdir?

Başarılı ve güzel oyuncu Gamze Topuz gösterdiği performans ile ilgi odağı oldu. Hayat Bazen Tatlıdır'da Birtanem Öğretmen rolünde oynayan Gamze Topuz'un kim olduğu merak edildi. İşte Gamze Topuz kimdir? sorusunun cevabı...

Gamze Topuz kimdir?

Yetenekli oyuncu Gamze Topuz, rol aldığı dizilerde dikkatleri üzerine topluyor. Eğlenceli bir dizi olan Hayat Bazen Tatlıdır'da Gamze Topuz, izleyicileri güldürmeyi başarabiliyor. Gamze Topuz'u merak edenler için kim olduğuna ilişkin önemli bilgileri derledik.

GAMZE TOPUZ KİMDİR?

1983 yılı Adana doğumlu olan Gamze Topuz, Bilgi Üniversitesi TV-Gazetecilik bölümünü bitirdi. Babasının 20 senedir yarış atları olmasından dolayı Topuz da 10 yaşından bu yana ata biniyor. 2010'da Mehmet Ali Erbil'in sunduğu ''Çarkıfelek'' programında hosteslik yapan Topuz, burada kendi yazdığı ''Dinamit'' ve ''Yel Alsın'' adlı şarkıları da seslendirmişti.

2013 senesine gelindiğinde ise Show TV'de yayınlanan ''Benzemez Kimse Sana'' yarışmasına katılan Topuz, televizyon dizilerinde de rol aldı. Topuz Güzel Çirkin dizisinde de rol almıştı.

Gamze Topuz'un Filmografisi

2016 Hayat Bazen Tatlıdır - Birtanem Öğretmen

2013 Güzel Çirkin - Şarkıcı

2011 Mavi Kelebekler - Derya Latic

2010 Türk Malı - Burcu

2010 Gecekondu

2010 Aşk ve Ceza - Derya

Haberin Devamı

2009 SüpüRRR - Serap

2007 Doktorlar - Zeynep Öztürk

2005 Beşinci Boyut - Selma
2004 En İyi Arkadaşım - Banu