Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar

FOX TV’nin 2 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu programı ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen komedi dizisi AROG yer alıyor. FOX TV’nin 2 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar

FOX TV’nin 2 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı saat 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu programı ile başlıyor. Hafta boyunca meydana gelen gelişmeler ayrıntıları ile birlikte bu saatte Fox TV ekranlarına geliyor. Hemen ardından ise Şevkat Yerimdar isimli dizi yayınlanacak. Özellikle kadrosu ile dikkat çeken dizi, önceki yıllarda çekilen filminden uyarlama olarak ekranlara geliyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.00’da eski dizilerden olan İnadına Aşk dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekrana gelecek. Aşk ve nefretin bir arada işlendiği dizide, Defne Karadenizli bir ailenin kızıdır, Yalın işe Defne’nin işe girmek istediği şirketin sahibidir. İkili bu yolda karşılaşacaktır.

İnadına Aşk dizisinden sonra ise No: 309 dizisinin eski bölümlerinden birisi Fox TV ekranlarında olacak.

19.00’da Fox Ana Haber Hafta Sonu ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültende yayınlanacak.

Akşam kuşağında ise sevilen yerli filmlerden Arog yer alıyor. Komutan Logar, AROG gezegeninde tutsak olan Arif’e karşı hala bir kin beslemektedir. Bu yüzden zaman makinesinin de yardımı ile birlikte Arif’i 1 milyon yıl öncesine gönderir. Arif artık dinozorlar ve prehistorik kuşların bulunduğu Taş Devri’ndedir ve yeni maceralara yelken açmıştır.

Haberin Devamı

Arog filminden hemen sonra yeni çıkan programlardan olan İlk Buluşma programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Oldukça eğlenceli ve komik geçen bu program sırasında kahkaha atmadan duramayacaksınız.

02.45’te ise Çoban Yıldızı dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci’nin yer aldığı dizi Zühre’nin sevmediği birisi ile zorla evlendirilmesinin yolunda geçen anılarını ele alıyor.