Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe

FOX TV’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Nadide Hayat isimli yerli sinema filmi yer alıyor. FOX TV’nin 13 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe

FOX TV’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı sabah 07.15’te Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor. Ülkemizin ve dünyanın gündemindeki son olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara getiriliyor. Daha sonra ise sevilen dizilerden Rüzgârın Kalbi’nin eski bölümlerinden birisi FOX TV ekranlarına gelecek. Dizi, bittiği yerde aslında daha yeni başlamış olan bir aşk hikayesini anlatıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da İnadına Aşk dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Bu dizide aşk ve nefret bir arada bulunuyor. Defne, Karadenizli ailenin hırçın ve hırslı bir kızıdır ve mezun olduktan sonra bir şirkette işe girer. Yalın ise o şirketin sahibidir. İşte ikilinin arasındaki hikaye bu şekilde başlar.

İnadına Aşk dizisinden hemen sonra No: 309 dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Onur dedesinden kalan mirası alabilmek için evlenmeli ve çocuk sahibi olmalıdır. Bu yüzden annesi onu zorla randevuya gönderir fakat randevu hiç de beklediği gibi geçmeyecektir.

Haberin Devamı

19.00’da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber ekranlara gelecek. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş olan önemli olaylar ayrıntıları ile bu saatte ekranlara getirilecek. Bugünün akşam kuşağında ise Nadide Hayat isimli yerli sinema filmi yer alıyor. Nadide, evlendiği için okulunu bırakmış olan birisidir. Kocasını ölene kadar sadece ailesi ile uğraşmış ve başka bir şey yapmamıştır. Fakat boş zamanlarını değerlendirebilmek için çeşitli kurslara katılmıştır. Sonunda gördüğü bir haber ile birlikte mutlu olacaktır.

Nadide Hayat isimli sinema filminden sonra İlk Buluşma isimli programın yeni bölümü FOX TV ekranlarına gelecek. Ardından ise Deli Gönül dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.