Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe

Fox TV yayın akışı 10 Ağustos Perşembe günü her gün olduğu gibi Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Çalar Saat’in ardından ekrana Kaybolan Çiçekler programı canlı yayınıyla Fox TV ekranlarına geliyor. Ardından Sen İste Yeter programı da canlı olarak yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Ne Seninle Ne Sensiz programı canlı olarak ekranda oluyor. Akşam kuşağı geldiğinde TV’de ilk kez yayınlanacak olan Eski Sevgili Fox ekranlarında! Eski Sevgili’den sonra da Görevimiz Tehlike Yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Fox TV 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  10 Ağustos Perşembe

07.15’te Fox TV yayın akışı Çalar Saat programıyla güne merhaba diyor. Çalar Saat programında gündeme ilişkin haberler değerlendiriliyor. Ülkede neler olup bittiğini merak ediyorsanız sabahın erken saatlerinde Çalar Saat’i kaçırmayın. Çalar Saat programından sonra İnadına Aşk yerli dizisi tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Bu bölüm kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için yayınlanmaktadır.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da yayın akışı Kaybolan Çiçekler programıyla devam ediyor. Kaybolan Çiçekler’de aileler kaybolmuş çocuklarına kavuşturuluyorlar. Günlerdi hatta aylardır ailesinden uzak olan çocuklar Kaybolan Çiçekler ile ailelerine kavuşuyor. Kaybolan Çiçeklerin ardından Hande Ataizi’nin sunumuyla Sen İste Yeter programı canlı yayınıyla ekrana geliyor. Programda birbirinden farklı yapılan isteklere kulak veriliyor.

16.15’te Fox TV ekranlarına Ne Seninle Ne Sensiz programı canlı olarak geliyor. Seda Akgül’ün sunuculuğunu yaptığı programda tehlikede olan evlilikler kurtarılmaya çalışılıyor. Programda psikiyatr, avukat ve psikolojik danışmanlık yapan bir aile terapisti bulunuyor. Akşam kuşağını açılışı Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber programıyla yapılıyor. Gülbin Tosun ile ulusal çapta güncel tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da TV’de ilk kez Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Eski Sevgili yerli sinema filmi yer alıyor. Romantik komedi türünde uyarlanan filmin, başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil bulunuyor. Film 63 defa ayrılıp tekrar barışan bir çiftin hikayesini konu alıyor. Eski Sevgili yerli sinema filminin ardından Görevimiz Tehlike yabancı sinema filmi yayın akışında yerini alıyor. Aksiyon, gerilim ve macera türünde uyarlanan filmin başrollerini Tom Cruise ve Jean Reno üstleniyor. İmkansız bir görevde olan Jim Phelps ve ekibi görev sırasında aralarındaki köstebeğin kim olduğunu bulmaya çalışıyorlar.

02.30’da ise TV’de ilk kez yayınlanan Eski Sevgili yerli sinema filminin kaçıranlar için tekrar bölümü yer alıyor. Hemen ardından gündüz kuşağı programlarından Ne Seninle Ne Sensiz programının tekrarı yayınlanıyor. Son olarak da Aşk Yeniden yerli dizisinin tekrar bölümü Fox TV ekranlarına geliyor.

Haberin Devamı