Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe

03 Mayıs Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteniyle başlıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar tüm merak edilen gelişmeleri, tek tek bu bültenden izleyerek öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. FOX ekranlarının sevilen dizisi ile mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını izleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Haber dünyasına ait tüm merak edilen gelişmeleri tek tek bu bültenden takip edebilirsiniz. Ardından 10:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini her gün FOX ekranlarınızdan seyrederek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemeklerin hazırlandığı yemek programı karşınıza çıkıyor. Pınar Altuğ’un sunduğu programdan sofralarınıza ekleyebileceğiniz yepyeni tatlar öğrenebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini izleyerek gün ortanıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz. Dizi keyfinizden hemen sonra 16:30’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Dram ağırlıklı olan dizi, bu tekrar bölümü ile yine tüm hayranlarını ekranları karşısına topluyor. Sevilen bu iki dizi ile mükemmel bir gün ortasına şimdiden hazır olun!

Haberin Devamı

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Sağlık, siyaset, yaşam, ekonomi, politika, emlak ve spor gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu akşam bülteninden seyredebilirsiniz. Gündeme dair tüm merak edilen gelişmeler, detayları ile birlikte ekranlarınıza geliyor. 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı komedi dolu dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken yine mükemmel bir akşam yaşayabileceksiniz.

Gece kuşağında ise sevilen TV programlarının, yabancı filmlerin ve dizilerin tekrarlarını izleyebileceksiniz. 00:15’de “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. FOX ekranlarının sevilen dizisi yine tüm hayranlarının beğenisini toplamayı başarıyor. Gece kuşağı devam ederken ilk olarak 03:00’da “Kadın” adlı dizinin tekrarı ile karşılaşacaksınız. Ardından 05:30’da ise “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.