Gazete Vatan Logo

Feyza Çıpa kimdir?

Ekranların sevilen oyuncusu Feyza Çıpa, henüz genç yaşında kariyer merdivenlerini tırmanmayı başarmıştır. Feyza Çıpa kimdir? Feyza Çıpa hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde yer alıyor...

Feyza Çıpa kimdir?

Güzelliği ile ün salmış sempatik oyuncu Feyza Çıpa, henüz eğitimini bitirmemiş olsa da; kariyerinde büyük gelişimler göstermiştir. Birçok konu üzerine eğitim alan güzel Feyza Çıpa, 2008'de kariyer merdivenine ilk adımını attı. Feyza Çıpa kimdir? Haberimizde tüm detayları ile yer alıyor...

Feyza Çıpa kimdir?

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan, ağırlıklı olarak dizi projeleriyle izleyici karşısına çıkan Feyza Çıpa, 24 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Halen yaşamını İstanbul’da sürdürmekle birlikte ilk, orta ve lise eğitimin burada tamamlayan Çıpa, lise mezuniyeti sonrasında lisans eğitimini yine İstanbul’da tamamlamıştır. Bu dönemde oyunculuğa olan ilgisi ile bu alanda çalışmaya başlayan Çıpa, aynı zamanda tescilli bir güzeldir.

İstanbul’da bulunduğu dönemde modellik yapmaya başlayan 2007 yılında katıldığı güzellik yarışmasını üçüncü olarak tamamlayan başarılı isim, bu dönemde yapımcıların ilgisini çekmeye başlamış ve oyunculuk üzerine eğitimler almıştır. Ekranlarda ilk kez 2007 tarihinde Arka Sıradakiler dizisinde yer alan oyuncu, bu dizi ile çıkış yakalamıştır.

Haberin Devamı

2007 yılında yer aldığı yapım sonrasında 2008 tarihinde dönemin popüler dizilerinden birisi olan Baba Ocağı dizisinde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu bu dizide geçirdiği iki yıllık süre sonunda 2009 tarihinde Uygun Adım Aşk dizisine dahil olmuştur.
2011 yılında Mavi Kelebekler isimli projeyle çıkışını sürdüren Çıpa, devam eden süreç içerisinde Huzur Sokağı ve Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi yapımlarda yer alırken ekranlarda son olarak Hanım Köylü dizisine dahil olmuştur.
Feyza Çıpa Kaç Yaşındadır : 24 Mayıs 1985 doğumlu ve (Ağustos 2016 İtibariyle) 31 yaşındadır.
Boyu : 1,75
Kilosu : 56
Eğitim Hayatı: İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisi
Mesleği: Oyuncu