Gazete Vatan Logo

Erdoğan kanaat önderlerini kabul edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen bazı kanaat önderlerini bugün Beştepe'de kabul edecek

Erdoğan kanaat önderlerini kabul edecek!

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu da hazır bulunacak. Kabule, 16 ilden toplam 61 kanaat önderinin katılacağı açıklandı.

Söz konusu iller, Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van'dan oluşuyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabul sırasında konuklara hitaben, terörle mücadele konusu başta olmak üzere bölge sorunlarına ilişkin bir konuşma yapacağı kaydedildi. Bu buluşma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgedeki durumu konuklardan bizzat dinleme açısından da önemli bir fırsat teşkil edecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bölgeyle ilgili benzer toplantıların, Beştepe'de önümüzdeki süreçte de tekrar yapılacağına da dikkati çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bir dizi kabul ile, çeşitli kanaat önderlerinin bölgedeki durum hakkındaki kanaatlerini öğrenmeyi amaçladığı kaydedildi.

Haberin Devamı