Gazete Vatan Logo

En İyi Ben Söylerim yarışması FOX'ta başlıyor!

Fox TV'de yeni bir yarışmanın başlayacağı gündeme geldi. Şarkı söyleme konusunda yetenekleri ölçen En İyi Ben Söylerim yarışması yakında ekranlarda olacak. İşte En İyi Ben Söylerim yarışmasının juri üyeleri ve detayları...

En İyi Ben Söylerim yarışması FOX'ta başlıyor!

Yeni bir şarkı-yetenek yarışması olan En İyi Ben Söylerim Ocak ayında izleyicileriyle buluşacak. En İyi Ben Söylerim yarışmasını Çağla Şikel sunarken juri koltuğunda Kibariye ve Serdar Ortaç oturacak. En İyi Ben Söylerim yarışmasının ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor.

EN İYİ BEN SÖYLERİM YARIŞMASI TANITIM VİDEOSU

EN İYİ BEN SÖYLERİM YARIŞMASININ JURİ ÜYELERİ KİMLER?

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağla Şikel'in sunuculuğunu yaptığı yüzde yüz yerli format olan En İyi Ben Söylerim’in jüri koltuğunda, Romanların kraliçesi, arabesk ve pop müzik şarkıcısı Kibariye ile Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Serdar Ortaç yer alıyor. En İyi Ben Söylerim, Ocak ayında FOX’ta yayınlanmaya başlayacak. Yarışmada Kibariye koruma meleği, Serdar Ortaç ise yorumcuları eleyen isim olacak.

EN İYİ BEN SÖYLERİM YARIŞMASININ FORMATI NASIL OLACAK?

En İyi Ben Söylerim'de her hafta 9 yarışmacı 30 saniye boyunca sahne ışıkları altında canlı performans sergileyecek. Birinci olmak için yarışacak adaylardan 2 kişi jüri tarafından koruma altına alınacak ve o hafta elenemeyecek. En kötü performansı sergileyen 3 yarışmacı ise stüdyodaki seyirci tarafından elenecek. Bir sonraki hafta Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve çeşitli müzik tarzlarından (Pop-Arabesk-Jazz-Thm-Tsm) seçilecek olan 3 (toplam 45 yarışmacı) yarışmaya dahil olacak.

Haberin Devamı