Gazete Vatan Logo

EBA kurs ortamı ile öğrenciler ders tekrar imkanına sahip oluyor!

EBA kurs alanında geliştirilen pek çok çalışma vardır. Vatandaşların her biri kısa sürede EBA kurs sisteminden yardım alabilir. EBA kurs ile ilgili bilinen tüm bu işlemleri de bizler kısa sürede gerçekleştirebiliriz.

EBA kurs ortamı ile öğrenciler ders tekrar imkanına sahip oluyor!

Geçtiğimiz yıl kararı alınan tüm özel dersi özel eğitim veren dershaneler kapatılmıştı. Kapatılan bu dershaneler sonucunda öğrenciler sadece okulda verilen eğitim ile yetinmek zorunda kalır. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda öğrencileri yalnız bırakmamış ve de öğrencilerin daha iyi şartlar altında ders çalışabilmesini sağlamak için oluşturulan bazı sistemler düzenlemiştir. Düzenlediği bu sistemler içerisinde yer alan çok işlem vardır. Eğitim Bilişim Ağı kursu adı verilen sistemi düzenleyerek öğrencilerin daha iyi şartlar altında ders çalışmalarını sağlamaları gerekir. Öğrenciler de artık bu sistemleri kullanarak en azından okula yardım olacak olan soru ve de konuları kolayca bulabilirler.

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Çünkü derslerde işlenen konular ile ilgili konu anlatımı ve de soru kitabı bulmak kolaydır ama bu kaynakların her biri oldukça pahalıdır. Farklı kaynaklardan çok soru çözmek müfredata uygun şekilde hazırlanan soruları bulabilmek için de bizler bu EBA kurs sistemini dilediğimiz şekillerde kullanabiliriz. Dolayısıyla da bizler kısa sürede yapacak olduğumuz işlemlerin ardından pratik şekillerde çeşitli çalışmalardan yararlanabiliriz. Öğrencilerin kısa sürede erişim sağlayacak olduğu bu sistem internet sayesinde herkesin ulaşabileceği bir yer olmaya başlamıştır. Öğrenciler de bu sisteme giriş yaparak artık oldukça kısa bir zaman diliminde bu işlemlerini kolayca yapabileceklerdir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan Eğitim Bilişim Ağı kısaca EBA olarak adlandırılan bu sistemden öğrenciler diledikleri zaman anlamadıkları dersi, bölümü ya da konuyu tekrar tekrar izleyip dinleyebilirler. Okullarda yapılan anlatımların dışında EBA kursta farklı anlatımlar mevcuttur. Öğrenciler de bu sisteme giriş yaparak oldukça kısa bir zaman dilimi içerisinde gereken bilgilere ulaşabilirler.

Haberin Devamı

Öğrenciler artık farklı tarzda anlatılan konuları bulabilmek için bu sistemi kullanabileceklerdir. EBA kurs sistemine erişim sağladıkları takdirde bu çalışmalarını kısa sürede sürdürebilirler. Farklı şekillerde yapılması gereken konu anlatımların her biri videolu görsel anlatımda bulunur. Öğrencilerin hayalini kurdukları düşünceler görsel desteklerle karşılarına çıkar. Böylece konuyu daha iyi anlamaya ve de daha iyi şekilde yorum yapabilme anlayışıyla konu üzerinden bilgi alabilirler. Öğrencilerin bu sisteme giriş yapmaları için okul idarecilerinden öncelikle bu kullanıcı adları ve şifrelerini almaları gerekir. Bu sayede pratik şekilde EBA kurs EBA girişlerini gerçekleştirebilirler. Öğrencilerin her birinin farklı kullanıcı adı ve de şifreleri vardır. Bu şifre ve kullanıcı adları ile beraber bu sistemi rahatlıkla kullanabilirler. Öğrencilerin her biri de bu sistemden kolay bir şekilde yararlanabilirler. İnternet ile erişimlerinin sağlanması sonucunda artık tüm videolu konu anlatımlarını bu şekilde yapabilirler. Kısa bir zaman diliminde bu işlemleri gerçekleştirebilirler. Çünkü bu EBA kurs öğrencilere her zaman hizmet verir. Diledikleri zaman EBA kurs sistemden yararlanabilirler.

Haberin Devamı