Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişi Ve Öğretmen Girişi

E okul veli girişi ve öğretmen girişi yaparak veliler ve öğretmenler işlem yapabilirler. Öğretmenlerin ve veliler e okul girişi yaparak hizmetlere ulaşması için e okul girişi ekranında üyelik bilgilerini girmesi yeterlidir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanıma sunulan e okul projesinin pek çok önemli ayağı bulunmaktadır. Sistemin doğru bir şekilde işlemesi ve amacına ulaşması için güncel tutulması çok önemlidir. Güncel tutulmayan ve gerek velilerin gerekse de öğrencilerin bilgi alamadığı bir portal, kısa süre sonra kullanılmayacağı için işlemler eski sisteme göre yapılmaya başlanacaktır. Fakat internetüzerinden bilgilere ulaşma istediği ve MEB tarafından bu konuda kararlı olunması nedeniyle tüm bilgiler okullardaki yetkili kişiler ve öğretmenler tarafından sisteme girilmektedir. Böylece veliler ve öğrenciler girilen bilgiler üzerinden inceleme yaparak bilgi sağlayabilmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

Bilgilerin girilmesi için e okul veli girişi ve öğretmen girişi gibi giriş ekranları oluşturulmuştur. Yönetici ve öğretmenlerin giriş yapabileceği ve e okul öğretmen girişi yerine E okul yönetici girişi adının verildiği bölümden giriş bilgilerinizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul öğretmen girişi için öğretmenlerin kendilerine verilen üye giriş bilgilerini kullanması yeterlidir. Böylece e okul öğretmen girişi adımı kolay bir şekilde geçilebilecek ve veri giriş ekranlarına ulaşılacaktır. E okul öğretmen girişi ekranında sorun yaşayan öğretmenlerin idare ile görüşmesi yeterli olacaktır. Böylece gerekli işlemler başlatılarak öğretmenin giriş yapacağı üyelik bilgileri temin edilecektir.

E okul resmi sitesi üzerinde e okul öğretmen girişi yanında e okul öğrenci ve veli girişi ekranıda bulunmaktadır. Bu ekran üzerinden de veli ve öğrencilerin girişi yapılabilmektedir. Öğrenci ve velilerin e okul öğretmen girişi üzerinden giriş yapması mümkün olmadığı gibi e okul öğretmen girişi üzerinden giriş yapması gereken öğretmenlerin de öğrenci girişinden giriş yapması mümkün değildir. Kullanıcı yönetiminin daha iyi yapılması ve kullanım ve yönetim ekranlarının ayrılması için böyle bir ayrım yapılmış ve site üzerinden de giriş ekranları ayrı olarakyayınlanmıştır. Giriş yapmak için doğru giriş bölümünü kullanmanız yeterlidir.

Haberin Devamı