Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişi İle Öğrenci Devamsızlık Sorgulama

E okul veli girişi ile devamsızlık sorgulama nasıl yapılır? E okul veli girişi yaparak öğrenci devamsızlık sorgulama ve diğer e okul işlemleri için detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Anne ve babaların ortak sorunlarından bir tanesi okula gönderdikleri çocuklarının okula gidip gitmediğini öğrenmektir. Bu nedenle önceki dönemlerde sık sık okula gidilerek öğrenciler hakkında not ve devamsızlık bilgisi alınırken, artık internet üzerinde tüm bu bilgilere erişim sağlanabilmektedir. Oluşturulan e okul sistemi sayesinde e okul devamsızlık sorgulama ya da e okul not sorgulama gibi işlemler yapılabilmektedir. Eğer sizin de ilk ve orta öğretime giden bir çocuğunuz varsa sunulan e okul veli girişi ile devamsızlık sorgulama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS

E okul devamsızlık sorgulama işlemlerini yapmanız için internet üzerinden e okul sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. T.C. kimlik numarasının yanında öğrencinin okuldaki numarasını şifre olarak kullanarak giriş yaptıktan sonra ilgili menülerden seçim yapabilir ve siz de E okul devamsızlık sorgulama yapabiliriniz.

E okul devamsızlık sorgulama sayfasında öğrencinin hangi günlerde okula geldiği, hangi günlerde ise okula gelmediği detaylı bir şekilde yazılmaktadır. Böylece kolay bir şekilde devamsızlık konusunda bilgi alabilirsiniz. Üstelik öğrencinin toplam devamsızlık bilgisini de öğreneceğiniz için e okul devamsızlık sorgulama işlemleri sonrasında öğrencinin devamsızlık takibini daha iyi bir şekilde yapabilirsiniz. Sizlere kolaylık sağlaması adına gerek e okul devamsızlık sorgulama gerekse de diğer e okul hizmetleri basit bir ara yüzüzerindenhazırlanmıştır. Böylece zorlanmadan ve herhangi bir sorun yaşamadan sorgulamanızı tamamlamanız mümkündür.

Haberin Devamı

E okula veli girişi yaptıktan sonra sadece E okul devamsızlık sorgulama değil, öğrencilerinizin derslerdeki durumunu da görüntüleyebilirsiniz. Derslerdeki durumunu görmek için not bilgisine tıklamanız yeterli olacaktır. Tıklamanızın ardından öğrencinin hangi dersten kaç puan aldığı, yazılılardaki başarı durumu gibi detaylar ekranda yer alacaktır. Böylece çocuğunuzun derslerinin iyi mi yoksa kötü mü olduğunu da öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Belirtildiği üzere öğrencilerin tüm durumlarının yer aldığı özel eğitim portal sayesinde sizler de bilgi alabilirsiniz.