Gazete Vatan Logo

E Devlet SSK Gün Sorgulama İle Sigorta Takibi Yapın

SSK gün sorgulama hizmetlerine e devlet kapısına giriş yaparak ulaşabilirsiniz. SSK gün sorgulama işlemi ile sigortanızın durumunu kontrol edebilirsiniz. Detaylara bakalım…

E Devlet SSK Gün Sorgulama İle Sigorta Takibi Yapın

Sigorta konusunda tüm vatandaşların sigortaları üzerinden sorgulama yaparak bilgi alması mümkündür. Bu konuda SSK gün sorgulama gibi detaylı hizmetler üzerinden yardım alınabilir ve bilgi sağlanabilmektedir. Bu açıdan tüm konularda sizler de SSK gün sorgulama yapabilirsiniz. Tüm SSK sorgulama hizmetlerinin e devlet kapısı üzerinden sunulmuş olması nedeniyle vatandaşların SSK sorgulama yapmak istediğinde e devlet kapısından yararlanması gerekmektedir.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

E DEVLET GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

SİGORTA SORGULAMA

E devlet kapısı üzerinden yapılacak olan tüm işlemlerde kişilerin ilk olarak üyelik girişi yapması gerekmektedir. Bu nedenle giriş prosedürü, SSK sorgulama işlemleri için de gereklidir. E devlet kapısı üyelik girişi için kişilerin ilk olarak PTT üzerinden şifre alması gerekmektedir. Şifre alımından sonra ise alınan şifre ile istenildiği zaman e devlet kapısı girişi yapılabilmektedir. E devlet kapısı girişi yapıldıktan sonra ise SSK gün sorgulama için vatandaşların hizmet dökümü alması gerekmektedir. Hizmet dökümünde yer alan bilgiler sayesine vatandaşların sigorta üzerinden yapılan tüm prim ödemelerini kontrol ederek takip etmesi mümkün olacaktır. ,

Haberin Devamı

SSK prim sorgulama yaparken önemli olan bir ay içerisinde kaç günlük prim ödemesinin yapıldığıdır. Çalışan bir kişinin ay içerisinde çalıştığı günler kadar prim ödemesinin yapılması ve bir ay içerisinde eksik gösterilmemesi gerekmektedir. Bu sayede kişilerin emekli olmak için gerekli primi herhangi bir kayıp olmadan tamamlanması sağlanmaktadır. SSK gün sorgulama yapan kişilerin en çok dikkat etmesi gereken nokta, prim ödemelerinin ne kadarlık yapıldığıdır.

SSK gün sorgulamahizmeti, bu konuda sigortalı vatandaşlara büyük bir kolaylık sağladığı gibi istenildiği zaman güncel dönem için ne kadarlık prim ödemesinin yapıldığını görmek mümkün olmaktadır. Tüm vatandaşlar için sağlanan bu hizmetten sizle de yararlanabilir ve kolay bir şekilde SSK prim sorgulamayapabilirsiniz. SSK prim sorgulama için herhangi bir bilgi girişine de gerek yoktu. SSK sorgulama hizmetleri arasında yer alan SSK prim sorgulama için e devlet giriş sonrasında hizmetdökümüne tıklanması yeterli olacaktır. Böylece tüm bilgiler ekranda yer alacaktır.

Haberin Devamı

Online SSK Gün Sorgulama İşlemleri

Vatandaşların sigorta gibi konularda online olarak sorgulama yapmak istediğinde dikkat etmesi gereken nokta, işlemlerin resmi siteler üzerinden yapılmasıdır. Farklı siteler üzerinden yapılacak olan işlemlerde herhangi bir sonuca ulaşılamayacağı gibi vatandaşların kimlik ve sigorta bilgilerinin güvenliği de tehlikeye girecektir. Bu nedenle sizler de e devlet kapısı üzerinden sunulan SSK sorgulama hizmetlerinden yaralanarak bu konuda kendinizi güvenli bir ortam yaratabilir ve sigorta bilgileriniz üzerinden istediğiniz konuda bilgi sağlayabilişiniz.