Gazete Vatan Logo

E-Bordro MEB maaş bilgilerine nereden ulaşacağım?

E-Bordro, 12 aylık maaş bordrosunun tek bir portalda toplanma işlemidir. Bu platformdan MEB çalışanları maaş bilgilerine ulaşabilirler. Bu konu hakkında daha fazla detay almak için haberimizi okuyunuz.

E-Bordro MEB maaş bilgilerine nereden ulaşacağım?

Kamu kurumunda çalışan vatandaşlar çalıştıkları kurumdan her ay düzenli olarak maaş alırlar. Aldıkları maaş hakkında bilgileri maaş bordrosundan öğrenebilirler. Maaş bordrosunda maaşınız hakkındaki tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Hangi aylarda ne kadar maaş aldığınızı, hangi aylarda ne kadar maaş kesintisi yaşadığınızı, aldığınız zamları ve maaşınız hakkındaki birçok bilgiye maaş bordrosundan ulaşabilirsiniz. Maaş bordrosu ayrıca bazı başvurularda da istenmektedir. Bu yüzden maaş bordrosu çalışan vatandaşlar için önemlidir. Maaş bordrosunu çalıştığınız iş yerinden alabileceğiniz gibi maliye kurumundan da alabilirsiniz. Gelişen internet teknolojisi sayesinde internet üzerinden birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden gerçekleştirebileceğiniz işlemler arasında maaş bordrosu da vardır. Maaş bordrosunun internet ortamındaki adı E-Bordro’dur. E-Bordro’ya internet üzerinden ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinden E-Bordro’ya E-Devlet sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

E-Devlet devletin kurduğu bir internet sistemidir. Bu sistemde ülkemizde bulunan kurum ve kuruluşların internet uygulamaları yer almaktadır. Yani E-Devlet sistemine giriş yaparak bu internet uygulamalarına ulaşabilirsiniz ve işlem gerçekleştirebilirsiniz. E-Devlet sisteminde yer alan kurumlardan bir tanesi de Maliye Bakanlığıdır. Maliye Bakanlığının hizmetlerinden bir tanesi de E-Bordro hizmetidir. E-Devlet sistemine giriş yaparak Maliye Bakanlığı’na ulaşabilirsiniz ve E-Bordro’nuzu alabilirsiniz. E-Devlet sisteminden işlem gerçekleştirebilmek için ise sisteme giriş yapmanız gereklidir. Sisteme giriş yapabilmek için ana sayfada yer alan sisteme giriş linkini tıklamalısınız. Açılan sayfada E-Devlet sistemine giriş yolları karşınıza gelecektir.

Bu giriş yollarından herhangi bir tanesini seçerek sisteme giriş yapabilirsiniz. Bu giriş yollarından E-Devlet şifresi ile giriş yolunu seçtikten sonra sisteme T.C. kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi girmeniz gereklidir. E-Devlet şifreniz yok ise şifrenizi PTT kurumlarından alabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan E-Hizmetler bölümüne giriş yapmalısınız. Bu bölümde E-Devlet sisteminde yer alan bütün hizmetler yer almaktadır. Bu bölüme giriş yaptıktan sonra Maliye Bakanlığı’nı bulmanız gereklidir. Maliye Bakanlığı’nı kolay bir şekilde bulabilmek için sol tarafta bulunan harflerden M harfini seçmelisiniz. Maliye Bakanlığı’nın alt bölümlerinden Maliye Bakanlığı E-Bordro hizmeti seçeneğini seçtikten sonra E-Bordro’nuza ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı