Gazete Vatan Logo

Didem Delen kimdir?

Kanal D'nin fenomen evlilik programı Kısmetse Olur'daki Didem Delen'in kim olduğu merak edilir oldu. Adnan Kızıltaş ile evlilik yolunda ilerleyen Didem Delen gerçek hayatında nasıl biri? İşte Didem Delen hakkındaki tüm ayrıntılar...

Didem Delen kimdir?

Kısmetse Olur programından Didem Delen, geçen sezonda da yarışmada olan Adnan Kızıltaş ile sevgili olduğundan bu yana oldukça merak edilir oldu. Popülerliği ile dikkat çeken Didem Delen, rutin hayatında nasıl biri, ne işle meşgul vs. soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İşte gerçek hayatta Didem Delen...

DİDEM DELEN HAKKINDA

1985 yılında doğan Didem Delen, halkla ilişkiler uzmanı olarak görev yapıyor. Kısmetse Olur gelin adaylarından Didem, bir kez evlenip boşandı. Bu bilgi sonradan öğrenildi ve bütün evde büyük ses çıkardı. Adnan ve Didem'in ilişkisini derinden etkileyen bu gerçek daha sonra önemsenmeyerek yola devam edildi.

Kısmetse Olur’un tanıtım bölümünde önce kendini anlatan ardından beklentilerini yanıtlayan Didem Delen, aradığı damat adayını "Zeki ve eğlenceli olmalı, yemek yapmayı da biliyorsa şahane olur.” sözleriyle tanımlamıştı. Adnan Kızıltaş ile ayrılıp barışmaları izleyicileri ekran başına kilitledi.

Kısmetse Olur'un haftanın finali programının tanıtımında bayılan Didem çok merak edilir oldu. Terör olaylarından dolayı yayınlanmayan programda Didem'in sağlık durumunun nasıl olduğu ile ilgili bilgi bekleniyor. Resmi açıklama yapıldığında detaylar sayfamızda olacak.

Haberin Devamı