Gazete Vatan Logo

Deli Divane 182. bölümünde Alekh ile Sakhsi evlenecek mi?

Deli Divane 182. bölümü ile bugün ekranlara gelecek. Deli Divane'nin yeni bölümünde Ragini Sakhsi ile ilgili gerçekleri öğrense de buna Vasundhara’yı inandıramaz. Peki Alekh ile Sakhsi'nin evliliğine engel olabilecek mi? Hepsi bugün Deli Divane'de...

Deli Divane 182. bölümünde Alekh ile Sakhsi evlenecek mi?

Kanal 7 ekranlarında hergün yayınlanan Deli Divane dizisi bugün de heyecanlı olaylarıyla izleyicilerini ekrana kilitleyecek. Deli Divane'de Sakhsi'nin hamile olması aile bireyleri tarafından öğrenilecek mi yoksa Alekh bu durumdan habersiz bir şekilde evlenecek mi? Deli Divane bugün saat 16:10'da Kanal 7'de olacak.

DELİ DİVANE 182. BÖLÜM FRAGMANI

DELİ DİVANE 182. BÖLÜM ÖZETİ

SAHKSİ’NİN ŞOKU

Kanal 7 gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin yeni bölümünde Ragini, Vasundhara’nın Sahksi ve Alekh'i evlendirmek istemesine ne kadar uğraşsa da engel olamaz. Sakhsi ise sevgilisi tarafından para elde edebilmek için kullanıldığının farkında değildir. Shaksi'den şüphe duyan Ragini ve Animol ise gizli planlar yapmaya başlar.

Ragini, Shaksi’yi sevgilisi ile birlikte aynı evde yaşadığını Vasundhara'ya anlatsa da inandıramaz. Sahksi'ya oldukça güvenen Vasundhara yaptığı hatanın henüz farkında değildir. Sahksi, sevgilisi ile Rajvansların servetine ortak olmak için Alekh ile evlenme isteğinden vazgeçmez. Atladığı bir nokta vardır ki o da hamile olduğudur. Peki Deli Divane'de bundan sonra neler olacak?

Haberin Devamı