Gazete Vatan Logo

Çok sert açıklamalar!

Hükümete verdi veriştirdi...

MHP lideri grup toplantısında dershanelerin kapatılmasını eleştirdi. Bahceli, Basbakan ve hükümetini dershaneler konusunda halis niyetli görmediğimizi tüm safhalarıyla planlanmadan ezbere ve sırf birilerini zorda bırakma maksadıyla söz konusu tasarrufun arifesinde olduğunu düşünüyoruz' diye konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları...

Öğrencilerin dershaneye mecbur bırakılması acizlik.

Dershaneye mecbur bırakan nedenler masaya yatırıldı.

Dershaneye ihtiyaç tamamen ortadan kaldırılmalı.

Türkiye hem olağan dışı hem de olağan üstü, kapkara günler yaşıyor.

Ülkemiz bataklığa doğru hızla ilerlemektedir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 90 yıllık tarihinde bugüne kadar küstahlık, ihanet görülmemiştir. Başbakan'ın tavrı sanki işgal sanki esaret altındadır. Karşımızdaki ülke resminin aydınlık hiçbir yanı kalmamıştır.

DİYARBAKIR ZİYARETİ

Hainlerin tarihine bakarsanız, satılmışların çarşaf çarşaf ifşa edildiği kitaplara bakarsanız aradığınızı bulursunuz.

Geçen Cumartesi günü yaşananlar kimsenin hoşuna gitmemiştir. Cani ile Başbakan'ın fotoğrafları aynı pankarta konulmuştur.

'HİÇ BU KADAR HANÇERLENMEDİK'

Biz millet olduk olalı içimizden hiç bu kadar hançerlenmedik. Hiç bu kadar köşeye sıkışmamıştır. Cehaletin bu kadar mevki ettiği başka bir dönem olmamıştır. Düşmanlığın bu kadar iltifat gördüğü bir dönem yoktur.

ŞİVAN PERVER ELEŞTİRİSİ

Mazideki isyancılar gözlerini açmış, Ali Kemal yattığı yerden kalmış, Haçlılar tekrar ayaklanmış ve hükümetle bütünleşmiştir. Başbakan Erdoğan olmayan meşrebine uygun davranmıştır. Peşmerge başı bu ihanet buluşmasına gelirken, 19 Ekim'de PKK'nın takip ettiği Habur Yolu'nu takip etmiştir. Şivan Perver ile gövde gösterisi yapmıştır. Başbakan Erdoğan'ın dost dediği bu terör destekçisi sanki babasının çiftliğine gelir gibi Türkiye girmiştir.

'ALLAH KAHRETSİN'

Öcalan terörist değil, TC devleti teröristtir diyerek İsveç'te konuşan rezil bu kişidir.

Allah Kahretsin! Türk dilini başımızdan def edelim diyen densiz bu kişidir.

Sıfır sorun mucidi Dışişleri Bakanı özür dilermiştir. Tüm değerlerimize dirsek çevirmiş bir eşkıyanın bu denli sıcaklığın anlaşılabilir bir tarafı yoktur.

PKK'lılara gösterdiği coşkun aşkın sevginin kendi içinde tutarlı bir yanı vardır. Erdoğan ya Kandil yetiştirmesidir, ya Türk düşmanıdır yada Türk milletinin kanını emmeye yeminli özel çevrelerin özel görevlisidir.

Diyarbakır'daki açılış törenini 28 Ekim'de ödül alan başka bir PKK'lının ölüm yıldönümüne getirmiştir.

Türk milleti için kıyamet alameti değil midir? Bu nasıl bir iştir ki, birisi ödül verecek kadar şuur kaybı yaşar, biri anma düzenleyecek kadar gözü kararır.

'BAŞBAKAN MADEM BU KADAR AHMET KAYA HASTASIDIR...'

Ahmet Kaya'dan şiir namına zırvalar sıralarken protokolde gözyaşları sel olmuştur. Şehit için ağlamayanlar teröristler için ağlamıştır.

Ahmet Kaya'ya bu kadar matemlidir o zaman en kısa zamanda bir anıt yaptırıp yakınlarında bir ev tutup anıtı seyretmelidir. Bu PKK'lının suçu saz çalmaktır. Öldürmek için ille de tabancı mı kullanmalıdır. Senin gibi zihniyetler canlı bomba olamaz mı?

Hangi devletin yöneticileri böyle bir kokuşmuşluğun içinde olmuştur? Başbakan PKK’lı Ahmet Kaya’dan bazı zırvalar dile getirirken önüne gelen ağlamıştır. Başbakan keşke burada olsaydı diyerek özlemini haykırmış, protokolde gözyaşları sel olup birbirine karışmıştır. Şehitlere tek bir damla gözyaşı dökmeyen, izansızlar, insafsızlar ve hep nefsine tapan kibir yuvaları koro oluşturup, PKK’lı Ahmet Kaya’nın ağıtını ölümünden 13 yıl sonra yapmışlardır.

Başbakan Erdoğan madem bu kadar Ahmet Kaya hastasıdır, madem kardeşi olarak görmektedir. O zaman en kısa sürede bir anıt yaptırmalı, orayı kendisine mesken tutmalı, yakınlarında ev tutarak sürekli anıtı seyretmelidir.

Haberin Devamı