Gazete Vatan Logo

Cemal Metin Avcı kimdir, nereli kaç yaşında? Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı serbest mi?

Cemal Metin Avcı, Muğla'da, boğularak öldürüldükten sonra varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) cinayet şüphelisi olarak yargılandığı davada haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası aldı. Peki, Cemal Metin Avcı kimdir, nereli kaç yaşında? Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı…

Cemal Metin Avcı kimdir, nereli kaç yaşında? Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı serbest mi?

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada Cemal Metin Avcı’nın cezası belli oldu. Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Cemal Metin Avcı hakkında 13. duruşmada karar verildi. 13'üncü duruşmada 6 sanık son sözlerini söyledi. Müebbetle yargılanan Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası aldı. Diğer sanıklar ise beraat etti.

CEMAL METİN AVCI KİMDİR?

Cemal Metin Avcı; 32 yaşında, evli ve bir çocuk babasıdır.

Pınar Gültekin cinayetinde katil zanlısı olan Cemal Metin Avcı'nın Muğla merkezde bir bar ve sanayi bölgesinde bir dükkan sahibi olduğu bilinmekteydi.

27 yaşında üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in sevgilisi olan Cemal Metin Avcı, 2020 yılı Temmuz ayında Türkiye’yi yasa boğan kan dondurucu olayı ilk ifadelerinde ortaya koymuştu.