Gazete Vatan Logo

BİMER başvuru ve sonuç sorgulama ekranı ile şikayet başvuruları kolaylıkla yapılıyor!

Başbakanlık tarafından sunulan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden son derece pratik bir şekilde devlet iletişimi sağlanabiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinde vatandaşlar BİMER başvuru ve başvuru takibini yapabilme şansına sahip olabiliyor.

BİMER başvuru ve sonuç sorgulama ekranı ile şikayet başvuruları kolaylıkla yapılıyor!

Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde internet teknolojilerinin toplum genelinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmaya başlanması ile birlikte artık insanlar tarafından internet üzerinden işlemlerin çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmesine yardımcı olacak fırsatlardan yararlanabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. BU çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde kamu kutum ve kuruluşları tarafından da internet teknolojileri kamu hizmet ve uygulamaları alanında son derece aktif ve etkin bir şekilde kullanılarak vatandaşlara BİMER başvuru ve sorgulama ekranı sunulmaya başlandı. Günümüzde internet üzerinde yer alan ve doğrudan Başbakanlık bünyesinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan devlet ve vatandaş arasındaki iletişim alanında son derece çağdaş ve modern standartları getiren Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ekranı oldukça yoğun ilgi görüyor.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve doğrudan resmi şekilde Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan resmi bir uygulaması sayesinde 7 gün 24 saat kesintisiz devlet iletişimi konusunda gönül rahatlığı ile tüm vatandaşlar tarafından kullanılabilmekte olunan BİMER başvuru ve sorgulama uygulaması için herhangi bir üyelik işleminin de gerçekleştirilmesine gerek bulunmuyor. Özellikle de günümüzün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojileri sayesinde artık yaşamının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar internet üzerinde yer alan online Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden devlet birimleri ile internet üzerinden iletişim kurabilme şansına sahip olabiliyor.

Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde elektronik platform üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından herhangi bir üyelik gerektirmeden veya ödeme yapılmasın gerek olmadan her türlü konuya ilişkin olarak devlet birimlerine başvuru gerçekleştirmek veya bildirimde bulunmak amacı ile son derece pratik bir şekilde kullanılabiliyor. İnternet üzerinde yer alan resmi bir dijital kamu hizmet uygulaması olması sayesinde vatandaşların 7 gün2 4 saat kesintisiz olarak gönül rahatlığı ile kullanabilme şansına sahip olabildiği BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden her türlü kamu hizmeti, kamu uygulaması ve kamu kurum ve kuruluşu ile ilgili olarak istek, öneri ve şikayet bildirimlerinde bulunabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde elektronik platform üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı hizmet vermeye başladığı günden bu yana milyonlarca t tarafından son derece yoğun ve aktif bir şekilde kullanıldı.

Haberin Devamı

Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilmiş olan BİMER başvuru ve sorgulama iletişim kanalı üzerinden vatandaşların Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde bilgi edinme başvurularını da gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Vatandaşlar internet üzerinde yer alan online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden yaptıkları istek, öneri ve şikayet bildirimleri için en geç 30 iş günü içerisinde, bilgi edinme başvuruları için kanun çerçevesinde en geç 15 iş günü içerisinde yanıt alabilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı