Gazete Vatan Logo

Beratcan'ın babası ilk kez konuştu!

Türkiye'yi yasa boğan Beratcan cinayetinin perde arkası aralanıyor! Beratcan Karakütük'ün cansız bedeni 15 gün sonra Tuzla'da bir ormanlık alanda bulunmuştu. Annesinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, "Başımdan aşağı kaynar sular döküldü" dedi. Beratcan Karakütük kimdir? İşte o detaylar...

Beratcan'ın babası ilk kez konuştu!

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı Ersin Kaşıkçı dün tutuklanmıştı. Servis şoförü ile 6 yıldır ilişki yaşadığını itiraf eden anne Türkan Karakütük'ün ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

"BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ"

Olayın ardından ilk kez konuşan Beratcan'ın babası Ergün Karakütük şunları söyledi; "Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eğer doğruysa boşanırım ondan. Hiç şüphelenmedim. Çünkü Türkan son ana kadar ‘Beni neden gözaltına alıyorlar?’ dedi. Suçu olan cezasını çekecek. O katili daha önce birkaç kez gördüm ama tanışıklığım yoktu"

ANNE "EŞİM ŞÜPHELENİYORDU" DEMİŞTİ

Katil zanlısı Ersin Kaşıkçı ifadesinde, "Beratcan ilişkimizi öğrendi. Annesi ortadan kaldır dedi, öldürdüm" demişti. Anne Türkan Karakütük ise bu iddiayı yalanlamış, Kaşıkçı'dan ayrılmak istediği için intikam amaçlı olayın gerçekleştiğini söylemişti. Anne Karakütük, "Ersin'le ilişki yaşadığımdan kocam şüpheleniyordu ama çocuklarım ilişkiyi bilmiyor" demişti. (MİLLİYET)

Haberin Devamı



BERATCAN KARAKÜTÜK KİMDİR?

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin sır perdesi aralanıyor.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

CENAZEDE 'KANINI YERDE KOYMAM' DİYEREK AĞLAMIŞTI

Anne Türkan K. oğlunun cenazesinin Kartal’daki evinin önüne helallik alınması için getirildiği sırada “Senin kanını yerde koymam yavrum. Sana uzanan elleri koparırım yavrum. Sana bunu yakıştıranları yaşatmam yavrum...” diyerek gözyaşı dökmüş, daha sonra fenalaşıp baygınlık geçirmişti.



ELLERİYLE ÖLDÜRMÜŞ: ‘SUDA BOĞDUM’

Ersin Kaşıkçı’nın ifadesi olayın nasıl yaşandığını da ortaya çıkardı. Kaşıkçı, Beratcan’ı kendi servis aracı yerine kardeşinin servis aracına aldı. Marketten koli bandı alıp, Beratcan’ın eve gittiği yolda beklemeye başladı.

Saat 14.30’da ise küçük çocuğu minibüsüne bindirdi. Derslerini sorduğu Beratcan’ın el ve ayaklarını koli bandıyla bağladı. Ağzını da bantla kapattı. Arka koltuğun altına koyduğu Beratcan’ın görülmesini engellemek için de koltuk önüne kutu yığdı.


Haberin Devamı