Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Ağustos Salı

ATV 22 Ağustos Salı günü yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanlarıyla başlıyor. Ardından Kahvaltı haberleri yayın akışına giriyor. Sabah kuşağında Aşk ve Mavi, Kertenkele ve Seviyor Sevmiyor yerli dizileri yayınlanıyor. Akşam kuşağı atv Ana Haber ile başlıyor. Ana haberden sonra sinema şöleni sizleri bekliyor. İlk olarak Kara Şövalye yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Kara Şövalye’den sonra da G.I. Joe: Kobranın Yükselişi yabancı sinema filmi ATV ekranlarında olacak. Akşam kuşağından sonra ise yabancı sinema filmleri ve S.H.I.E.L.D Ajanları dizisinin tekrarını izleyebilirsiniz. ATV 22 Ağustos Salı günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? -  22 Ağustos Salı

06.20’de ATV yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanları dizisinin 25. Bölüm tekrarıyla başlıyor. Aksiyonun durmak bilmediği bu bölümde sır dolu olaylar ajanlar tarafından çözülüyor. S.H.I.E.L.D Ajanları bittikten hemen sonra ise Kahvaltı Haberleri 7. Bölümüyle yayınlanıyor. Geçmiş ve gün içerisinden haberler sunumuyla Kahvaltı Haberleri 07.00’da yayınlanıyor. Ardından ATV ekranlarının komedi dizisi Kertenkele 63. Bölüm tekrarıyla yayın akışında yerini alıyor. Eğlence dolu 63. Bölümüyle Kertenkele 10.00’da ATV ekranlarında!

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da atv Gün Ortası haber programı gün içerisinden haber aktarmak için yayın akışına giriyor. Haberlerin ardından ise Seviyor Sevmiyor yerli dizisi yayınlanıyor. Seviyor Sevmiyor’un bu bölümünde aldatma krizi ortaya çıkıyor. Bakalım bu kriz sonucunda kim haklı çıkıyor? Seviyor Sevmiyor biter bitmez Aşk ve Mavi yerli dizisi yayın akışında yayınlanacak. Aşk ve Mavi’de Ali tüm gerçekleri öğrenmiştir ve bunu kendisinden saklayan Cemal’e çok kızacaktır. Aşk ve Mavi 15.30’da ATV ekranlarında yayında olacak. Ardından akşam kuşağı 19.00’da atv Ana Haber bülteni 7010. Bölümüyle yayınlanıyor.

Haberin Devamı

20.00’da efsane oyuncu kadrosuyla Kara Şövalye yayınlanıyor. Oyuncu kadrosunda Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman, Heath Ledger, ve Michael Caine’nin yer aldığı filmde Batman Gotham sokaklarındaki suç örgütlerini temizlemektedir. Aksiyonun bir dakika bile eksik olmadığı Kara Şövalye 20.00’da ATV’de!

23.00’da G.I. Joe: Kobranın Yükselişi Yabancı sinema filmi yayın akışında olacak. Bilim kurgu, aksiyon ve macera türünde kurgulanan filmin oyuncu kadrosunda Brendan Fraser ve Joseph Gordon-Levitt yer alıyor. G.I. Joe ekibinin dünyanın kaosa sürüklenmesini engellediği filmde tansiyon hiç düşmüyor. Eğer aksiyon filmlerini seviyorsanız G.I Joe: Kobranın Yükselişi’ni mutlaka izlemelisiniz.

01.35’te Batman: Kara Şövalye filmini kaçıranlar için tekrar yayını yer alıyor. Ardından S.H.I.E.L.D Ajanları dizisinin 26. Bölümü yayınlanıyor. 26. Bölümden sonra ise 27. ölüm ile yayın akışı devam ediyor. Son olarak Benim Annem Bir Melek yerli dizisinin tekrar bölümü 05.10’da ATV’de!

Haberin Devamı