Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 06 Nisan Cuma

06 Nisan Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alacak. Haber dünyasını meşgul eden tüm yaşanmış sıcak gelişmeleri ayrıntıları ile bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu içeriklerine dair merak edilenler sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan dolu kesitlere tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışlı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 06 Nisan Cuma

Sabah saat 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın akışı başlayacak. Gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri sabahın ilk saatlerinde bu bültenden analiz edebileceksiniz. 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ekranlara geçecek. Dini anlamda merak edilen pek çok konuyu bu programdan detayları ile öğrenebilme imkanı bulabileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Hayatın farklı dönemlerinde meydana gelen kayıp dosyaları ve cinayet olayları detayları ile bu programda işleniyor. Tüm merak edilen gelişmeler, muhabir kadrosunun araştırmaları ile ortaya çıkıyor ve heyecan dolu anlar yaşanıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile yayın akışı devam edecek. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile bu bültenden analiz edebileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve emlak gibi konu alanlarına özgü merak edilen tüm konuları bu bültenden takip edebilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümü ile mükemmel bir gün ortası sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle oluyor. Yaşamın farklı dönemlerinde meydana gelen kayıplar ve yaşanmış cinayet olayları bu yayında ele alınacak. Yaşamın farklı dönemlerinde ele alınan olayları detayları ile bu programda analiz ederek öğrenebileceksiniz. Heyecanlı kesitler yaşatan programı izlerken mükemmel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Saatler 19:00’a geldiğinde, “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Gündemi ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler ve olaylar ayrıntılı şekilde bu bültende yer alıyor. Türkiye’yi ve dünyayı ilgilendiren tüm sıcak gelişmeleri detayları ile bu akşam bülteninden öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen diziyi izlerken her karesinde farklı yaşanmışlıklara tanıklık edebilirsiniz. Tüm hayranlarını ekranları başına geçen dizi ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. Renkli dizinin yeni bölümünden sonra 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı yayın akışında dikkati çekecek. Güncel yaşamı meşgul eden tüm konular detayları ile bu programda yerini alıyor. 01:20’de “Masum Değiliz” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Ardından 02:35’de “Kanatsız Kuşlar”, 05:00’da ise “Beni Bırakma” adlı iki dizi tekrar bölümü ile ekranlara geçecek.

Haberin Devamı