Gazete Vatan Logo

Anne dizisinin 2. bölüm fragmanında Zeynep annesiyle karşı karşıya!

Anne dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Anne'nin 2. bölümünde Zeynep annesiyle karşılaşır fakat kendisini terk ettiği için onu affetmez. Anne'nin bu akşamki bölümünde yine gözyaşları sel olacak.

Anne dizisinin 2. bölüm fragmanında Zeynep annesiyle karşı karşıya!

Anne geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi ve oldukça beğenildi. Anne dizisinin 2. bölüm fragmanları yayınlandı. Melek'in denizde öldüğü haberlerde duyuruldu, Melek ise gözyaşlarına boğuldu. Melek neden üzüldü? Hepsinin cevabı bu akşam Anne dizisinde...

Yapımcılığını MedYapım-MF yapım'ın üstlendiği başrolerinde Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Vahide Perçin, Gülenay Kalkan, Gonca Vuslateri yer alıyor. Yeni dizi Anne 2. bölüm fragmanları ile 1 Kasım Salı akşamı Star TV ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

ANNE 2. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ve Melek İstanbul’a adım attıkları andan itibaren terslikler ve tehlikeler peşlerini bırakmaz. Üstelik Zeynep, yıllar önce kendisini terk eden annesiyle yüz yüze geleceğinden habersizdir.

ANNE 2. BÖLÜM FRAGMANI

ANNE 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI



Gönül özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz Cahide’nin yanında bulur kendini. Yıllar önce ona verdiği sözü tutmaya kararlıdır, ancak beklenmedik bir karşılaşmayla yuvarlanan kar topu, Zeynep ve Melek’in sırrını Gönül’ün önüne kadar getirecektir.

Haberin Devamı

Zeynep, Gönül’ün tavsiyesiyle Melek için en doğrusunun ailesinin yanına gitmek olduğuna karar verir, ancak orada onları büyük bir tehlike beklemektedir.

Zeynep ve Melek sırlarını korumayı başarabilecekler mi?

ANNE 1. BÖLÜM ÖZETİ

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.

Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır.

Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün başına geleceklerden habersizdir.

Zeynep, üniversiteye yaptığı başvurudan olumlu cevap alır, sonunda idealindeki işi yapacaktır. Ancak hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu bir kez daha anlayacaktır.

Haberin Devamı

Bir gece talihsiz bir olayla hayatları kesişen Zeynep ve Melek dönüşü olmayan bir yola çıkarlar. Sonunun ne olacağını bilmedikleri bu tehlikeli macerada Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.

Reytingleri alt üst etti!

Dizinin ilk bölümü tüm kişilerde 6.72 reyting, %16.82 izlenme payı ile günün en çok izlenen ikinci yapımı oldu. Anne, AB SES grubunda 7.55 reyting ve %19.81 izlenme oranına ulaştı.

Dizi, 20+ABC1’de de başarısını ilk günden 7.52 reyting ve %18.72 izlenme payıyla kanıtladı.

Sosyal medya da “Anne” dedi!

Yayın boyunca tüm sosyal medya platformlarında gündeme oturan Anne, twitter’da “trending topic” oldu. Aralarında Özge Ulusoy, Ece Erken, Deniz Akkaya ve Hakan Hatipoğlu’nun da bulunduğu birçok ünlü, toplumsal bir yaraya dikkat çeken diziyi sosyal medya hesapları üzerinden destekledi. Anne, verdiği mesajlar ile televizyon dünyasının fenomenlerinin de gündemini oluşturdu. Armağan Çağlayan, Gonca Vuslateri’nin oyunculuğuna olan beğenisini dile getirdi.

Haberin Devamı

Özge Ulusoy: “Çocuklarımıza bu kadar kötü şeylerin olduğu bir dönemde ne güzel bir konuya parmak basmışsınız...Bilinçlenmeliyiz...Bravo”

Aslı Kızmaz: “#Anne inanılmaz! İçime dan diye oturdu!.”

Hakan Hatipoğlu: “Bu #Anne dizisi efsane olabilir. Küçük oyuncu kız bu gece efsane oldu bile bence...”

Deniz Akkaya: “Ne oyunculuk be!!!! Tüylerim diken diken!!!”

Armağan Çağlayan: “Gonca, tabir yerindeyse öttürüyor”