Gazete Vatan Logo

Anne 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden bu yana ilgi odağı olan Anne dizisinin dün akşam 3. bölümü ekranlara geldi. Heyecanlı son bölümünün ardından Anne'nin 4. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. İşte Anne dizisiyle ilgili ayrıntılar...

Anne 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Salı günleri Star'da yayınlanan Anne dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Anne'nin yeni fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak. Anne'nin son bölümünde neler yaşandığına ilişkin detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Yapımcılığını MedYapım-MF yapım'ın üstlendiği Anne dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Anne 3. bölümünde, Zeynep Turna için en güvenli yerin ailesinin yanı olduğunu bilmesine rağmen, Cahide’nin torunu hakkında bitmeyen soruları yüzünden gittikçe köşeye sıkışır.

ANNE DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrolerinde Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Vahide Perçin, Gülenay Kalkan ve Gonca Vuslateri'nin yer aldığı Anne dizisi 3. son bölümü ile 8 Kasım 2016 Salı akşamı saat 20:00'da Star'da ekrana geldi.

ANNE DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ve Turna’nın aniden eve gelişleri Güneş ailesinde dengeleri alt üst eder… Zeynep Turna için en güvenli yerin ailesinin yanı olduğunu bilmesine rağmen, Cahide’nin torunu hakkında bitmeyen soruları yüzünden gittikçe köşeye sıkışır. Zeynep gerçeği ailesine açıklamakla Turna’yı alıp başka bir yere gitmek arasında kararsız kalır…

Haberin Devamı

Bandırma’da Melek için umutlar artık tükenmiştir. Cengiz, Şule’den cenaze işlemlerini başlatmasını ister. Şule, Cengiz’in istediğini yapmazsa onu da kaybetme ihtimaliyle yüz yüze kalır. Cengiz ve Melek arasında seçim yapmak zorunda kalan Şule’nin aklı iyice karışır…

Turna, her şeyin yoluna girdiğini ve mutlu bir aileye kavuştuğunu düşünürken, geçmişini bilen biriyle karşılaşır. Turna onu Melek olmadığına ikna etmek için elinden geleni yapsa da, tanınma korkusu bütün huzurunu kaçırır.

Ali’nin Zeynep hakkında öğrendiği bilgi, onu Zeynep ve Turna’nın sakladığı sırra bir adım daha yaklaştırır. Ali öğrendiklerini saklamasına karşılık, yaptığı teklifle, Zeynep’in dünyasını alt üst eder…

ANNEM SETİNDE BÜYÜK KAVGA!

‘Annem’ dizisinin oyuncusu Cansu Dere, kostüm nedeniyle sanat yönetmeniyle sette kavgaya tutuştu. Tarafları yapımcı sakinleştirdi. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kapris kraliçesi Cansu Dere, ‘Annem’ dizisinin setinde kaprisleriyle yine başrolde… Bir dönem rol aldığı ‘Sıla’ dizisinin çekimlerinde partneri Mehmet Akif Alakurt ile tartışan Cansu Dere, dizi final yapıncaya kadar partneriyle küs kalmıştı. O dönem kaprisleriyle manşetlere taşınan hatta sette çıkardığı huzursuzluklar nedeniyle adı ‘kapris kraliçesi’ne çıkan Dere'nin ‘Annem’ dizisinin setinde bu kez sanat yönetmeniyle tartıştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Sanat yönetmeninin kendisi için belirlediği kostümde sorun yaratan Dere, setin ortasında bir anda bağırmaya başladı. İkili arasındaki sesler giderek yükselince araya yapımcı girdi. Yapımcı tarafları sakinleştirerek ara verilen çekimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağladı.