Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 29. bölümüyle final yapıyor!

Adı Efsane 29. bölümüyle bu akşam son kez ekranlara gelecek. Adı Efsane bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle final yapma kararı aldı. Peki dizide nasıl bir son yaşanacak? İşte Adı Efsane yeni bölüm fragmanı...

Adı Efsane 29. bölümüyle final yapıyor!

Adı Efsane 29. bölümüyle bu akşam ekranlara veda ediyor. Adı Efsane'nin final bölümünde Fiko Sibel'e sürpriz bir evlenme teklifi yaşanıyor. Dizinin finalinde herkes için mutlu son mu yaşanacak? İşte fragman...

ADI EFSANE FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

ADI EFSANE FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor!

Fiko, sonunda "Gülüm" diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak maçta yapıyor. Hakan ve tayfa bu sevinçli olaydan dolayı çok mutlular. Sibel, Fikon'nun bu ani hamlesi karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Fikret, Sibel’i içine düştüğü tuzaktan kurtarmayı başardıktan sonra onu kendi evine götürür. Sibel yaşadığı travmatik olayın etkisinden kurtulamaz. Fikret’in bütün gece bir an bile yanından ayrılmasını istemez. Birlikte geçirdikleri bu gece Fikret ve Sibel aşkı için gün doğumu demektir. Fiko, sonunda büyük aşkı Sibel'e evlenme teklif eder. Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak maçta yapar.

Haberin Devamı

Naz, doğum gününde, Sinan'ın babası olduğunu öğrenmiştir. Peki Naz, bu gerçekliği kabullenebilecek midir?

Sibel, Fiko'nun evlenme teklifine nasıl bir cevap verecek? Hakan ve tayfası için önemli olan maç nasıl sonuçlanacak? Naz, Seyfi'den öğrendiği sır yüzünden annesi Reyhan ve babası Sinan'a nasıl bir tepki verecek?