Gazete Vatan Logo

46 Yok Olan 11. bölüm fragmanında cinayeti kim işledi?

Star Tv ekranlarının bağımlılık yaratan dizisi 46 Yok Olan izleyicileri yine ekrana kilitleyecek. 11. bölüm fragmanı yayınlanan 46 Yok Olan'da şok gelişmeler yaşanacak. İşte merak edilen soruların yanıtları ve 46 Yok Olan dizisinin detayları...

46 Yok Olan 11. bölüm fragmanında cinayeti kim işledi?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan ve Yasemin Allen'in rol aldığı dizi 46 Yok Olan bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan 46 Yok Olan'ın yapımcılığını Nunova Film yapıyor. 46 Yok Olan Cuma 23:45'te Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

46 YOK OLAN 11. BÖLÜM FRAGMANI

CİNAYETİ KİM İŞLEDİ?

İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar. Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler.

Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, surpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir.

İkilinin arasında yaşanacak gelişmeler, heyecanla beklenen 46 Yok Olan’ın yine çok konuşulacak yeni bölümüyle 10 Haziran Cuma akşamı Star’da...

Haberin Devamı

Yayın Günü:10 Haziran /Cuma

Yayın Saati:23.45

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır.
Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız kendi bildiğini yapmaktan geri durmaz.
Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek? Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak.