Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Gülümse Yeter dizisi fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter dizisi yeni fragmanıyla heyecanlanan herkesi ekran başına bekliyor.Gülümse Yeter dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Gülümse Yeter 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Gülümse Yeter ilk bölümü geçen hafta yayınlanan dizinin izleyicileri ikinci bölümü merakla bekliyor. Gülümse Yeter dizisi yapımcılığını MF Yapım’ın üstleniyor. Gülümse Yeter dizisi başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin gibi isimler yer alıyor. İlk bölümü tam not alan Gülümse Yeter 2. bölümüyle ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İki farklı fragmanla yayınlanan Gülümse Yeter bu akşam saat 20.00'de izleyicileriyle buluşuyor.

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜM 1. TANITIM

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

“Gülümse Yeter”in ikinci bölümünde; Yasemin’in Sarp’ın yıllardır aşık olduğu Gül’ün kardeşi çıkması işleri arap saçına çevirirken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül’e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe çıkartıyor. Öte yandan, Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp’a iş teklif ediyor! Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir’ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜM 2. TANITIM

Lütfü’nün fikriyle Amerika’ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar ilerleyebiliyor. Yasemin ve annesi alıştıkları hayatı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek olaylardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışmaya başlıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey’in emanetine sahip çıkmaya çalışıyor.

AİLE DEĞERLERİNE DE GÜLÜMSETEREK DOKUNAN BİR HİKAYE!
Show TV'nin yeni projesi "Gülümse Yeter" izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor. Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen "Gülümse Yeter"in yönetmenliğini Serdar Gözelekli yaparken, senaryosunu Banu Kiremitçi kaleme alıyor.

GÜLÜMSE YETER İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in ilk bölümünde; her şey mütevazi bir aile olan Civan Ailesi’nin tek oğulları Sarp’ın eğitimini tamamlayarak Amerika’dan dönmesiyle başlar. Uçaktan iner inmez bir tesadüf eseri Özdemir Ailesi’nin küçük kızı Yasemin’le karşılaşan Sarp’ın hayatı bir daha eskisi gibi olmamak üzere değişecektir. Ertesi gün evlenecek olan Yasemin de, son hazırlıklarını tamamlarken başına geleceklerden henüz habersizdir. Aynı gün, 30 senedir aynı yerde şoförlük yapan Sarp’ın dedesi Hasan Efendi de işinden kovulur. Sarp’ın bilmediği ise, dedesi Hasan Efendi’yi kovanın Yasemin’in babası Lütfü Bey olduğudur.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLA

Lütfü Bey kimseye söylemese de başı şirketiyle derttedir ve bütün servetini kaybetmek üzeredir. Kızı Yasemin’i zengin bir aileyle evlendirmek istemesinin altında bu maddi zorluklar yatmaktadır. Sonunda korktuğu olur ve tam da kızını evlendirdiği gün iflas ettiği haberini alır. Büyük umutlarla planlanan evlilik tehlikeye girerken Yasemin çareyi çocukluğundan beri dedesi gibi gördüğü Hasan Efendi’nin yanına kaçmakta bulur. Bütün bu yaşananlardan sonra kader hiç bir ortak noktaları olmayan sosyetik Özdemir’ler ile mütevazi Civan’ları bir araya getirecektir.

Haberin Devamı