Gazete Vatan Logo

Gülperi 4. bölümde Hasan ve Ejder'in hain planı!

Gülperi dizisi 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Gülperi dizisi bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Gülperi'yi hapse geri göndermek isteyen Hasan ve Ejder'in düzenledikleri plan tutar. Eve baskın düzenleyen Narkotik ekipleri evde uyuşturucu bulur. Gözaltına alınan Gülperi'nin imdadına Kadir yetişecektir. Gülperi nefes kesen yeni bölümü ile bu akşam Show TV'de..

Gülperi 4. bölümde Hasan ve Ejder'in hain planı!

Gülperi dizisi 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Gülperi dizisi ekrana gelecek olan yeni bölümde Hasan ve Ejder, Gülperi'yi yeniden hapse göndermek için harakete geçer. Eve uyuşturucu yerleştiren Hasan amacına ulaşacaktır. Gözaltına alınmadan Gülperi tarafından yapılan son konuşma Hasan'ın yüreğini dağlayacaktır. Gülperi 4. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam Show TV'de...

GÜLPERİ 4. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar.

Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar. Gülperi oğlunun kendisine olan nefretiyle daha yakından yüzleşirken onu korumak için elinden geleni yapmaya da devam eder.

GÜLPERİ 4. BÖLÜM FRAGMANI

Kadir bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalarken, Şeyma Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlar. Yakup Gülperi’nin başının derde girmesini, torunlarını geri almak için bir koz olarak kullanmaya hazırlanmaktadır. Can ise annesinin yokluğuyla yeniden sınanmak zorunda kalır ve bu durumdan Hasan’ı sorumlu tutar.

Haberin Devamı

Gülperi ailesini bir arada tutmak için her şeyi feda etmeye hazırdır ve Kadir’in kendisine bu konuda verdiği söze inanmaktadır. Ancak yaşayacakları büyük şok onları yeni bir mücadeleye itmek zorunda kalacaktır.