Gazete Vatan Logo
Magazin Güllerin Savaşı 53. Bölüm fragmanında işler karışıyor-izle

Güllerin Savaşı 53. Bölüm fragmanında işler karışıyor-izle

Güllerin Savaşı 53. Bölüm fragmanında heyecan dorukta Ömer, Gülru'nun peşini bırakacak mı? Gülfem ve Cihan yaşananlara tepkileri ne olacak hepsi Güllerin Savaşı 53. Bölüm fragmanı haberimizde

Güllerin Savaşı 53. Bölüm fragmanında işler karışıyor-izle

Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Cumartesi akşamları yayınlanan Güllerin Savaşı'nda Ömer, Gülru'nun bebeğinin babası olduğunu öğreniyor. Güllerin Savaşı 53. bölüm ile 10 Ekim Cumartesi günü Kanal D'de..

SON BÖLÜMDEN GERİYE KALANLAR

Gülru’nun Ömer’i bıçaklamasıyla ortalık karışır. Ömer, Gülru’nun gözünün yaşına bakmaz ancak gelişmeler onun için de şaşırtıcı olacaktır.

Öte yandan, Sipahi’lerin bir kez daha gazetelerin 3. Sayfasına düşmesi Gülfem’in inişteki kariyerine vurulan bir darbe daha olur. Gülfem üzerindeki Tibet Yalçın baskısı her geçen gün artar.

Cihan için Gülru’ya sabretmeye çalışan Gülfem’in sabrı Gülru’nun hamile olduğunu öğrenmesiyle taşar. Bebeğin babasının Cihan olduğuna asla inanmayan Gülfem, bu sürpriz haberi Ömer’le paylaşmaya kararlıdır.

Brooke’la birlikte Amerika’ya dönüş hazırlıkları içinde olan Ömer, Gülru ile ilgili bir şeyler döndüğünün farkındadır. Gülfem’in Cihan’ın çıkarlarını korumak için attığı adım Gülru ve Ömer’i bir anda gizli gerçekle ilgili yüzyüze getirir.

Haberin Devamı

Ömer’in hamilelik haberine vereceği tepki dengeleri altüst etmek üzeredir.

GÜLLERİN SAVAŞI 53. BÖÜM FRAGMANI