Gazete Vatan Logo

Gülizar'ın sır ölümü

22 yaşındaki genç kızın dere kenarında çıplak halde cesedi bulundu...

ÇANAKKALE'de Sarıçay kenarında dün bulunan çıplak kadın cesedinin Balıkesir'in Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan 22 yaşındaki Gülİzar Ağcalı'ya ait olduğu belirlendi.

Sarıçay'ın İsmetpaşa Mahallesi kesiminde, dün saat 07.00 sıralarında spor yapanlar, Troya Köprüsü yakınlarında üzeri karton kutularla gizlenmiş çıplak kadın cesedi görüp, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, esmer, kısa saçlı, 1.60 boylarındaki 20- 25 yaşlarındaki genç bir kadına ait ceset üzerinde yaptıkları incelemede başına aldığı bir darbe sonucu öldürüldüğünü belirledi. 2 gün önce öldürülüp dün gece çayın kenarına bırakıldığı tahmin edilen cesedi polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopside genç kızın göğüs ve başında 3 kesici ve delici alet yarasına da rastlandı.

Polis, çevre il ve ilçe emniyet müdürlükleri ve jandarmayla irtibata geçip, eşkale uyan kayıp başvurusu olup olmadığını araştırdı. Ancak, herhangi bir başvuruya rastlanmadı. Bölgede çalışmalarını sürdüren polis, cesedin Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan 22 yaşındaki Gülizar Ağcalı'ya ait olduğunu belirledi. Polis, uzun yıllar Çanakkale Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kız Yetiştirme Yurdu'nda kaldığı öğrenilen Ağcalı'nın en son 26 Haziran tarihinde ismi açıklanmayan bir erkek ile cep telefonundan arandığı, sonrasında ise bir daha kendisinden haber alınamadığını belirledi. Polis, Ağcalı'yı telefonla arayan kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı