Gazete Vatan Logo
Magazin Güldür Güldür Show 111. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güldür Güldür Show 111. bölüm fragmanı yayınlandı!

Show Tv ekranında yayınlanan sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show 111. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Güldür Güldür Show 111. bölüm fragmanında yine kahkaha tufanı yaşanacak? Güldür Güldür Show 111. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Güldür Güldür Show 111. bölüm fragmanı yayınlandı!

Show Tv ekranında yayınlanan sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Güldür Güldür Show 111. yeni bölüm'de yine kahkaha tufanı yaşanacak. Show Tv ekranında mayıs ayı boyunca Çarşamba ve Cuma günleri ekrana gelen Güldür Güldür Show 111. yeni bölüm fragmanı ile izleyenleri çok eğlendirecek.

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezonda da kahkahalara boğmaya devam ediyor!!

Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor..

Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor..

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 111. BÖLÜM SKEÇLERİ

Bar kapısında bodyguard olarak çalışmaya başlayan Hüseyin, deneyimli meslektaşı Mesut'tan işin sırlarını öğrenebilecek mi? Hüseyin'in mekana sokmadığı Kulaksız Mustafa ne kadar belalı olabilir? Hüseyin’i dövmeye gelen kulaksız Mustafa ve adamları karşılarında Hüseyin'i korumaya çalışan Hayko Cepkin'i görünce neler yapacaklar?

Haberin Devamı

Zengin bir konakta çalışmaya başlayan Şevket, evin sahipleri İbrahim ve Aysel ile nasıl anlaşıyor? Evin zengin ve şımarık kızı Yeter ile arasında

doğmaya başlayan aşk evin diğer sakinlerini nasıl etkileyecek? Şevket konak sahiplerine iyi ve temiz insan olmayı öğretebilecek mi?

Evlenmeye karar veren ve ailelerini tanıştıran Dilek ve İbrahim'i nasıl zorluklar bekliyor? Dilek'in vejetaryen ile İbrahim'in Adanalı ve ete çok düşkün ailesi bir anlaşma zemini bulabilecek mi?

Ekranların fenomen ilişki yorum programı ilişki sahasında bu hafta neler olacak? Programın deneyimli yorumcuları Nezaket, Burcu ve Sinem ilk defa bir yemek ortamında buluşan Aysel ve Fikri'nin diyaloglarını nasıl masaya yatıracak?

Haberin Devamı

Hayko Cepkin'in konuk olduğu "Güldür Güldür Show" kahkaha dolu yeni bölümü ile Show TV'de!